RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΠΕΡΗΣ

Το τελευταίο διάστημα - εδώ και λίγα χρόνια - η
επιτυχία έχει το δικό της όνομα, Μάριος Χαπέρης. Από που να αρχίσω.... ''Δεν σου κάνω τον άγιο'' , ''Ραβασάκι'', ''Είμαι μια χαρά, στα καλύτερα μου'', ''Απαγορευμένο'', ''Συνέχεια'', ''Γίνεται μια φασαρία'', ''Καμπριολέ'', ''Δικηγόρος'', ''Είσαι ο και λέγεσαι'', ''Σταυρούλα'', ''Το μαγαζί'', ''Τα χειρότερα'' είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που ανέλαβε την παραγωγή ο Μάριος και σε χρόνο dt έγιναν τεράστιες επιτυχίες τόσο στα ραδιόφωνα της Ελλάδας όσο και της Κύπρου αλλά και σε νυχτερινά κλαμπ.

Δίπλα σε Γιώργο Τσαλίκη, Ελένη Χατζίδου, Κώστα Δόξα, Σάσα Μπάστα, Πωλίνα Χριστοδούλου, Νάσος, Αλέξης Πρεβενάς, Δημήτρης Γιώτης ο Μάριος Χαπέρης απέδειξε πως μπορεί να "γεννήσει" μέσα σε ένα βράδυ το σουξέ, την επιτυχία, το τραγούδι που θα μας ταρακουνήσει και θα μας κάνει να χορέψουμε.


Το ShowTime Cy πέτυχε στα στούντιο τον Μάριο Χαπέρη και χωρίς πολλά πολλά άρχισε τις ερωτήσεις: 

Μάριε, πίσω από κάθε επιτυχημένο τραγούδι βρίσκεται το όνομα σου... Πως ξεκίνησε όλο αυτό και ποιος ο σκοπός...


Αυτό Κώστα μου ξεκίνησε πριν 8 χρόνια περίπου. Τότε ήταν που άρχισε και η συνεργασία μου με τον Γιώργο Τσαλίκη. Τον άνθρωπο που πρώτος με εμπιστεύτηκε την περίοδο που εγώ ήμουνα φοιτητής στην Αγγλία. Με τα χρόνια και καθόλη την διάρκεια αυτών των χρόνων άρχισα και εγώ να μπαίνω πιο βαθιά στον χώρο της μουσικής και της παραγωγής και να προσπαθώ να εξελίσομαι όσο μπορώ σε αυτό που κάνω. Τώρα όσο αφορά το ποιος είναι ο σκοπός. Πλέον σκοπός μου είναι να δοκιμάζω νέα πράγματα, να μπορώ να δώσω την ευκαιρία σε ανθρώπους και καλλιτέχνες που παλεύουν χρόνια απλά δεν τους έχει δοθεί κάποια ίσως ευκαιρία και φυσικά να βλέπω το κόσμο να τραγουδάει και να χορεύει τα τραγούδια μας. Αυτό είναι και η ανταμοιβή για μένα μέσα απο αυτή τη δουλειά. 

Οι τελευταίες σου επιτυχίες κανουν θραύση τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα... Ποια είναι η συνταγή για μια τέτοια επιτυχία
 
  Όπως σου έχω πει, μου αρέσει να δοκιμάζω νέα και ανατρεπτικά πράγματα. Κάποια ίσως νανε και τρελά και οι περισσότεροι να μην τα τολμούσαν καν. Αλλά όλα έχουν τον σκοπό τους. Το κάθετι που κάνω. Για παράδειγμα κυκλοφορήσαμε πριν 2 μέρες ένα τραγούδι της Αναστασίας Γιούσεφ. Η Αναστασία είναι όπως γνωρίζουμε όλοι χορεύτρια. Η καλύτερη κιόλας σε αυτό που κάνει. Μέσα απο κάποια βιντεάκια που είχε κάνει για ένα τραογούδι που έδωσα πάλι σε ένα καλλιτέχνη που παλεύει χρόνια αλλά δεν είχε την ευκαιρία, τον Αλέξη Πρεβενά και το τραγούδι μας ‘’Σταυρούλα’’, είχα γνωρίσει την Αναστασία μιας και της έστειλα μήνυμα να την ευχαριστήσω. Χωρίς να το καταλάβει το κορίτσι μας βοήθησε γιατί ακουγόταν καθημερινά το τραγούδι μας στον Νίκο Μουτσινά. Μέσα απο μια συζήτηση που λες που είχαμε, μου λεει πάνω στη πλάκα. Τραγουδάκι για μένα ρε Μάριε μου δεν έχει;; Ε δεν θέλω και πολλάτο ξέρεις εσύ καλά. 10 μέρες μετά βγήκε αυτό που είδατε και τώρα είναι στην 6η θέση των δημοφιλέστερων σε Ελλάδα Κύπρο. Και για να μην παρεξηγηθώ. Την πλάκα μας κάναμε. Και θέλαμε να την μεταδώσουμε στον κόσμο που το έχει ανάγκη μετά απο όλα αυτά που περάσαμε. Οπόταν για το ποια είναι η συνταγή της επιτυχίας, θα σου πω ότι με τρέλα, σωστά άτομα που έχουν όρεξη για δουλειά και είναι έτοιμα να καταφέρουν τα αδύνατα ή αυτά που φαντάζοται τουλάχιστο αδύνατα, όλα μπορούν να γίνουν. Έτσι ακριβώς κάναμε και όλες τις επιτυχίες με Τσαλίκη, με Σάσα και με όλους τους άλλους. 


Ποια είναι τα επόμενα σου βήματα από δω κι πέρα ;


 Επόμενα βήματα. Θέλω να καταφέρω να βοηθήσω δύο τρεις καλλιτέχνες που πραγματικά πιστεύω ότι αξίζουν να κάνουν επιτυχία και να έχουν στην συνέχεια την πορεία που τους αξίζει. Αναφέρομαι στον Αλέξη Πρεβενά που ήδη έχει καταφέρει με την ‘’Σταυρούλα΄΄ να ακουστεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μας. Ετοιμάζουμε τώρα και ντουέτο με Σάσα Μπάστα και Αλέξη Πρεβενά ‘’Μια μοντέρνα απ την Αθήνα’’ που βάζω την υπογραφή μου ότι θα ταρακουνήσει όλα τα μαγαζιά απο άκρη σε άκρη. Θέλω να καταφέρω μια τραγουδήστρια, φωνάρα και ένα απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει, την Εύα Μπάιλα να βοηθήσω να πάρει αυτό που αξίζει. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Τον αδερφό μου Αντώνη Οικονόμου ένα παιδί απο Κύπρο με απίστευτο ταλέντο και τρέλα να κάνει τό όνειρο του και αυτός πραγματικότητα. 
Ετοιμάζουμε και με τον Αντώνη κάτι με Σάσα Μπάστα και πάλι συνεργασία. Και γενικά θέλω με την βοήθεια του Θεού το 2020 να έχω την χαρά και την τύχη όσο το περισσότερο δυνατό τα τραγούδια μας να ακουστούνε, να αγαπηθούνε και να αγκαλιαστούνε απο το κόσμο. Γιατί κριτής όλων μας στην τελική είναι ο κόσμος.