RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

"ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ"

Επιστολή αναγνώστη προς ShowTime-cy..... 
 
"Η Τράπεζα Κύπρου που υποτίθεται ειναι κοντά στον πολίτη και οι ευνοούμενοι υπάλληλοι της που νομίζουν ότι ειναι υπεράνω όλων έκαναν και πάλι το θαύμα τους.  

Στο κτίριο 7 ορόφων της πρώην Λαϊκής Τράπεζας και τώρα Τράπεζα Κύπρου στην 6 Καταλανού Αγλαντζια έχει δοθεί άδεια απο τον Δήμο να κτίσουν το κτίριο αυτό  υπό τον όρο ο χώρος σταθμεύσεις  να ειναι δημόσιος.  

Μέχρι πριν λίγες μέρες ο χώρος αυτός ήταν ανοικτός στους δημότες της περιοχής ενώ τώρα έχουν κλείσει την μπάρα του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ.  
Σας στέλνω φωτογραφία με την μπάρα κατεβαςμενη του δημοσίου χώρου στάθμευσης το οποίο η Τράπεζα θεωρεί δικό της και με την ταμπέλα του δήμου να αναγράφει Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης. Αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς δημότης να παρκάρει.  Μέχρι που μπορεί να φτάσει η έπαρση αυτών των ανθρώπων;  Ελπίζω ο Δήμαρχος της Αγλαντζιας ο οποίος έχει ενημερωθεί για το θέμα να ενεργήσει άμεσα για επίλυση του θέματος.  Δημότης οδού Νικολάου Καταλανού  Αγλαντζια" 
Το ShowTime-cy έχει ανοιχτές τις σελίδες του showtime.cy@hotmail.com και αναμένουμε άμεση απάντηση για τις ενέργειες του Δήμου Αγλαντζιάς..... 
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ