RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - "ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ..." ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ....

Λεμεσός: Νεαρός ισχυρίστηκε το απόγευμα πως άκουγε φωνές σε υπόνομο στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία ωστόσο δεν εντόπισε οτιδήποτε. 

Πρόκειται για 25χρονο ναρκομανή, που πρόσφατα παραβίασε την άδεια που είχε λάβει από τις Κεντρικές Φυλακές, για νοσηλεία στη θεραπευτική κοινότητα «Αγία Σκέπη» και ο οποίος καταζητείται.  
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 25χρονος θεάθηκε να εξέρχεται από υπόνομο στην περιοχή Τσιρείου και ανέφερε σε περαστικούς πως άκουσε φωνές εντός του υπονόμου, με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα.  
Ο νεαρός, που εν τω μεταξύ εγκατέλειψε τη σκηνή, διαπιστώθηκε πως ήταν κατάδικος στις Κεντρικές Φυλακές, που είχε παραβιάσει την άδεια του, αφού εγκατέλειψε τη θεραπευτική κοινότητα «Αγίας Σκέπης» όπου βρισκόταν για αποτοξίνωση.  
Παρά τις υπόνοιες πως οι αναφορές του οφείλονταν σε παραισθήσεις, λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών, οι άνδρες της Πυροσβεστικής άρχισαν έρευνες στον υπόνομο, μήκους 500 περίπου μέτρων, ενώ όπως υπέδειξε με δήλωση του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής,  οι πυροσβέστες όφειλαν να εκτελέσουν πάραυτα το καθήκον τους.  Η επιχείρηση διήρκησε περί τις δυο ώρες, χωρίς να εντοπιστεί οποιοσδήποτε εντός του υπονόμου, ενώ ο 25χρονος καταζητείται από την Αστυνομία. philenews ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ