RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ - ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ & ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ

Δυτικό ρεύμα αέρα και ψυχρότερες αέριες μάζες θα αρχίσουν να μας επηρεάζουν από την Κυριακή και μετέπειτα, κάνοντας αισθητή την πτώση τις θερμοκρασίας καθώς σε ορισμένες περιοχές θα είναι μέχρι και 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Κυκλωνικό χαμηλού βαρομετρικό σύστημα που επηρεάζει αυτές τις μέρες την Βόρειο – Δυτική Ευρώπη κινείτε πρός τα Βορειοανατολικά ανοίγοντας πέρασμα Δυτικών ανέμων στην Κεντροανατολική Ευρώπη φέρνοντας στην περιοχή μας αστάθεια αλλά και ψυχρότερες αέριες μάζες.  
Στο εσωτερικό, Λευκωσία η θερμοκρασίες θα κυμαίνονται στα επίπεδα του κανονικού για την εποχή ενώ στα παράλια και στα ορεινά ίσως να είναι 1 – 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί από ασθενείς μέχρι μέτριοι και κατά τόπους ( Δυτικά και Νότια παράλια ) έως ισχυροί με ριπές ανέμων μέχρι αι 6 μποφόρ. 
Την Τρίτη 24 Αυγούστου και Τετάρτη 25 στα ορεινά αναμένετε να σημειωθούν τοπικές βροχές και ίσως πιθανές καταιγίδες. 
Από τις 27 Αυγούστου υπάρχει μία τάση για ζεστές μέρες ξανά με άνοδο και πάλη τις θερμοκρασίας μέχρι και 2 – 3 βαθμούς πάνω του κανονικού. Δεν φαίνεται κάτι αξιόλογο μέχρι στιγμής στο θέμα βροχές αλλά τίποτα δεν έχει κλείδωση ακόμα. Χρήστος Μπέλεσης ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ