RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ - Ο ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΑ.... ΧΙΛΙΑ "ΑΡΓΥΡΙΑ"

    Το τηλεφώνημα του αστυνομικού προς τον εγκέφαλο της συμμορίας που ερχόταν στην Κύπρο για να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου, το οποίο η Αστυνομία απέδωσε σε λάθος, αποτελεί μόνο την κορυφή του παγόβουνου στους όλους χειρισμούς, που εξόργισαν την Ιντερπόλ Βελιγραδίου.   

Αυτό προκύπτει από έγγραφα της Ιντερπόλ, η οποία αναμειγνύει στους χειρισμούς της υπόθεσης την ίδια την κυπριακή Αστυνομία, αλλά και μέλος των Κεντρικών Φυλακών δίνοντας τεράστιες διαστάσεις στην όλη υπόθεση. 
Συγκεκριμένα, από έγγραφα που κατέχει ο «Φ» προκύπτει ότι η σερβική Ιντερπόλ θεωρεί πως «η Αστυνομία» ενημέρωσε μέλος φατρίας ότι οι εγκληματίες που έρχονταν στην Κύπρο για να εκτελέσουν συμβόλαια θανάτου είναι υπό παρακολούθηση και μάλιστα ο ίδιος τους προειδοποίησε μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο Τύμπου. 
Οι εγκληματίες αναχώρησαν με την αμέσως επόμενη πτήση για την Τουρκία αναβάλλοντας προσωρινά τα σχέδια τους.  Όσον αφορά την, κατ’ ισχυρισμόν, εμπλοκή μέλους του προσωπικού των Κεντρικών Φυλακών, οι Σέρβοι διαβίβασαν πληροφορίες σχετικά με την αποστολή €1.000 από δεσμοφύλακα προς τον φερόμενο οργανωτή της δολοφονίας, τα οποία εξετάζεται κατά πόσον χρησιμοποιήθηκαν για τα αεροπορικά εισητήρια των εγκληματιών.  
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, έξι μήνες μετά τα γεγονότα δήλωσε χθες ότι θα επιδιωχθεί επικοινωνία με την Ιντερπόλ Βελιγραδίου για να μην υπάρξουν προβλήματα στη συνεργασία. Τα κόμματα επέμεναν χθες με δηλώσεις τους να ζητούν εξηγήσεις για όσα αποκάλυψε ο «Φ» το Σάββατο και θέτουν ζήτημα και πολιτικών ευθυνών.ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ