RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΣΑΣ?

Παρασκευή, 6 Μαΐου, ώρα 00:30 και στο δρόμο της Λεμεσού κοντά στο νέο λιμάνι, κρύβεται ένας εκ των δύο αστυνομικών της τροχαίας. 

Ο δεύτερος μέσα στο βενζινάδικο, περιμένει πως και πως τα... αυτοκίνητα που... παράνομα κατά τη γνώμη μας στέκεται ο πρώτος αστυνομικός πίσω απ το δέντρο και καταγράφει με το ραντάρ την ταχύτητα των οδηγών. 

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει το ShowTime-cy, ο κρυψίνος αστυνομικός γίνεται ένα με το δέντρο, δεν τον βλέπει κανείς, το όχημα της αστυνομίας χωρίς φάρους και εξαφανισμένο από την επαφή του εν κινήσει βίντεο, που αποκαλύπτουμε και ξαφνικά πετάγεται μέσα στο δρόμο να σταματήσει τον επόμενο που παρανόμως ίσως τρέχει περισσότερο από το προβλεπόμενο όριο. 
Και αν κάποιος οδηγός τρομάξει και πάει και προκαλέσει δυστύχημα; 
Αν ο οδηγός αυτός δει ξαφνικά τον αστυνομικό που θα πεταχτεί σαν... μαϊμού από το δέντρο και χτυπήσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο; Δεν λέμε πως είναι νόμιμο να τρέχουν και ούτε πρέπει να ζήσουμε άλλες τραγωδίες στην άσφαλτο προς Θεού. 
Αλλά πόσο αναρωτιόμαστε πόσο νόμιμο ή παράνομο είναι αυτό κύριε Αρχηγέ?LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ