RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΕ....

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από δύο τουρίστες, ηλικίας 37 και 41 ετών, ότι χθες τα ξημερώματα, δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους έκλεψαν χρηματικό ποσό που είχαν μαζί τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 3.30π.μ. χθες, ενώ οι δύο παραπονούμενοι βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα, ο 37χρονος είχε λογομαχία με άγνωστο του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια του επιτέθηκε και τον κτύπησε στο πρόσωπο. Από το κτύπημα, ο 37χρονος, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.
Σε βοήθεια του 37χρονου, προσέτρεξε ο δεύτερος παραπονούμενος. Στην προσπάθεια του αυτή όμως, δέχθηκε και αυτός κτύπημα από άλλο άγνωστο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει και αυτός στο έδαφος.
Με τη βοήθεια άλλων θαμώνων, οι δύο παραπονούμενοι, κατάφεραν να φύγουν από το νυχτερινό κέντρο. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν, ο 37χρονος διαπίστωσε ότι έλειπε από την τσέπη του παντελονιού του, το χρηματικό ποσό των €2,700 περίπου.
Οι παραπονούμενοι, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος φέρει κάταγμα ρινικού οστού και οίδημα δεξιού βολβού, ενώ ο 41χρονος φέρει θλαστικό τραύμα και οίδημα έσω επιφάνειας άνω χείλους.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.κυπε