RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΜΗΝΑ ΦΛΕΒΑΡΗ - ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ & ΣΚΟΝΗ

​Ασυνήθιστες για την εποχή υψηλές θερμοκρασίες με αραιές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής. 

Σήμερα επικρατεί ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό(24-25 κάπου εκεί) και στους 23 βαθμούς περίπου στα παράλια..Στα ημιορεινά από 17 έως 20 και στα ορεινά στους 14 βαθμούς..Στο Τρόοδος στους 12 βαθμούς..
Υγρασία από 40 έως 70%..Αυξημένη κυρίως τα παράλια κατά τι διάρκεια της ημέρας.
Υψηλές πιέσεις στα 1027hpa αλλά από Πέμπτη 18/2 και μετά θα αρχίσει να πέφτει..
Άνεμοι άπνοια έως πολύ ασθενείς 1 έως 3 μποφώρ κυρίως βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί και από το βράδυ σε βόρειους-βορειοδυτικούς..

Γενικά με τους ανέμους παρόλο που στην ανώτερη ατμόσφαιρα έρχεται από τα νοτιοδυτικά το ρεύμα αέρα αλλά καταλήγει στην Κύπρο σαν βορειοδυτικό στα κατώτερα στρώματα τις επόμενες ημέρες θα είναι από τα ανατολικά οι άνεμοι..Με βάση αυτό αλλά και κάποιες νεφώσεις που θα παρατηρούνται από Τετάρτη δεν είμαι σίγουρος τι ρόλο μπορεί να παίξει ακόμα στην θερμοκρασία δηλαδή αν δεν τις επιτρέψει να βγει αρκετά πάνω πέραν των 26 βαθμών..
Είναι κάποιες λεπτομέρειες που χρειάζονται παρακολούθηση ώστε να δούμε που ακριβώς μπορεί να φτάσει η θερμοκρασία..

Κατά διαστήματα τις επόμενες ημέρες(2-3)θα παρατηρείται και σκόνη στην ατμόσφαιρα αλλά από ποσότητες δεν είναι ξεκάθαρο...tasos ierodiakonou
ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ