RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ....

Λευκωσία: Κατολίσθηση βράχων και πετρών σημειώθηκε σε διάφορα σημεία του δρόμου Προδρόμου – Τροοδίτισσας – Πλατρών, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα την Αστυνομία η οποία και προχώρησε σε σχετική σηματοδότηση.  

 Ωστόσο, ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος ή δυστυχήματος εξακολουθεί να υπάρχει λόγω της πυκνής τροχαίας κίνησης που παρατηρείται στην περιοχή, γι αυτό και η Αστυνομία με ανακοίνωσή της καλεί τους οδηγούς που διακινούνται με οχήματά τους στο συγκεκριμένο δρόμο να είναι είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.   Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από το πρωί, σημαντικός αριθμός μελών της Τροχαίας, καλύπτει τους κυριότερους δρόμους προς και από το Τρόοδος και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να μειωθεί η ταλαιπωρία των οδηγών αλλά κυρίως να αποφευχθούν σοβαρά τροχαία.   Η σημερινή μέρα, λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και οργανωμένων εκδρομών προς το Τρόοδος, προκάλεσε όπως ήταν φυσικό ασυνήθιστα πυκνή τροχαία κίνηση. .philenews.
ΕΠΙΣΗΣ: Για όσους φίλους ετοιμάζονται να χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο, να ενημερώσουμε ότι στις κεντρικές οδικές αρτηρίες, δεν παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα. Αυξημένη τροχαία κίνηση αναμένεται στις κεντρικές οδούς των πόλεων.LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ