RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ....

Ένας 55χρονος άνδρας που θέλει να λέγεται «άνθρωπος» κρατείται στην Πάτρα, μετά από καταγγελία για απόπειρα ασελγών πράξεων σε 8χρονη! Το εν λόγω κοριτσάκι έτρωγε σε εστιατόριο της  Αχαϊκής πρωτεύουσας με τη μαμά του, ενώ ο θρασύς άνδρας καθόταν δίπλα τους σε διαφορετικό τραπέζι.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, όλα ξεκίνησαν όταν η 8χρονη πήγε στην τουαλέτα του εστιατορίου και μετά από λίγα λεπτά, επέστρεψε κλαίγοντας στη μητέρα της. Στις ερωτήσεις της, απάντησε ότι ένας άνδρας προσπάθησε να την χαϊδέψει στα απόκρυφα σημεία του σώματός της!
Αναστατωμένη η μητέρα της ζήτησε να της δείξει ποιος ήταν ο συγκεκριμένος άνδρας και όταν τον είδε, ειδοποίησε την Αστυνομία. Ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί, ο 55χρονος άνδρας είχε φύγει από το εστιατόριο.
Όμως, μέσα σε λίγη ώρα εντοπίστηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ωστόσο, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορία της απόπειρας ασέλγειας σε βάρος ανήλικης κάτω των 11 ετών και θα δικαστεί από το Αυτόφωρο, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.σταρ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ