RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ - ΕΡΧΕΤΑΙ....

Καλές οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα Παρασκευή με την θερμοκρασία να έχει σημειώσει άνοδο..Αυτό το καιρικό σκηνικό θα συνεχιστεί κατά κύριο λόγο και τις επόμενες ημέρες με μικρές πιθανότητες στο 30-40% όμως για τοπικού χαρακτήρα βροχές όχι όμως από κάποιο οργανωμένο σύστημα...

Η αιτία των καλών καιρικών συνθηκών είναι οι αντικυκλώνες(υψηλές πιέσεις)που επικρατούν στην περιοχή μας αλλά γενικά στη Μεσόγειο..
Η Κύπρος επηρεάζεται από λίγο ψυχρό ρεύμα αέρα σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές της Μεσογείου που επηρεάζονται με θερμές αέριες μάζες με αποτέλεσμα η θερμοκρασία μας να μην σημειώσει ιδιαίτερη μεταβολή μέχρι την Δευτέρα 1/2..


ΕΡΧΕΤΑΙ... MINI ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ

Όμως ο αζορικός αντικυκλώνας με πιο θερμές αέριες μάζες θα κινηθούν ανατολικά τις επόμενες ημέρες και έτσι από Τρίτη 2/2 και μετά η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και πολύ πιθανόν να φτάσει τους 21-22 ίσως και πολύ τοπικά τους 23 βαθμούς..
Ζεστός καιρός αναμένεται από την Τρίτη μέχρι και Παρασκευή 2-5/2..

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΠΤΩΣΗ: Από το Σάββατο 6/2 και μετά η θερμοκρασία θα αρχίσει να πέφτει και μαζί με την πτώση έρχονται βροχές...

Τώρα για αύριο Σάββατο ηλιοφάνεια με νεφώσεις λίγο πιο αυξημένες στα δυτικά τις πρωινές ώρες ενώ από το μεσημέρι και μετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές..
Πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές από το μεσημέρι και μετά στα πιο βόρεια-βορειοδυτικά τμήματα του νησιού.. Στο Τρόοδος στην κορυφή όμως πιθανόν για λίγο χιόνι..
Δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο από φαινόμενα..
Τις βραδυνές ώρες τοπικά θα παρατηρούνται νεφώσεις και πιθανόν κάποιες βροχές στα βορειοανατολικά..
Άνεμοι πολύ ασθενείς έως ασθενείς στα 2 με 3 μποφώρ με εξασθένηση από αργά το βράδυ προς Κυριακή στα 1-2 μποφώρ..

Θερμοκρασία στους 17 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια..Στους 11-14 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 7 στα ορεινά..Στο Τρόοδος στους 3 βαθμούς..Πιθανόν τις αυγινές ώρες εκδήλωση παγετού στο Τρόοδος.
Αυξημένη υγρασία από 65 έως 95%
Υψηλή πίεση 1026-1027hpa

Κυριακή 31/1/16
Ηλιοφάνεια,τοπικές νεφώσεις με την πιθανότητα για τοπικές βροχές..Εξασθενημένοι άνεμοι έως τα 2 μποφώρ με την θερμοκρασία χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή..
Για το που πιθανόν θα έχει φαινόμενα την Κυριακή θα ενημερωθείτε αύριο..tasos ierodiakonoy LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ