RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΙΝΑΙ 12 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΑΞΙΟΣ

Τον λένε Σωτήρη Ναύτη και είναι ο 12χρονος που κατάφερε να συγκινήσει με τις πράξεις του τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνά Νικολάου. 

Το μεσημέρι της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή στην Δημοσιογραφική Εστία η τελετή βράβευσης 50 ατόμων που συνέβαλαν δραστικά στο έργο της Αστυνομίας.
Ένας από τους 50 πρωταγωνιστές λοιπόν ήταν ο 12χρονος Σωτήρης Ναύτης ο οποίος προσέφερε σε δυο ξεχωριστές περιπτώσεις την πολύτιμη βοήθειά του στην Αστυνομία. Κατά την πρώτη περίπτωση, βρήκε και παρέδωσε στην Αστυνομία κροτίδες που εντόπισε με φίλους του σε απογευματινή βόλτα. Στην δεύτερη περίπτωση παρέδωσε στην Αστυνομία μεγάλο χρηματικό ποσό το οποίο βρήκε στον δρόμο. 
Το 24news βρέθηκε στην εκδήλωση και συνομίλησε με τον μικρό ήρωα ο οποίος αφότου βραβεύτηκε από τον Αρχηγό Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου δέχθηκε τα θερμά συγχαρητήρια από τον Ιωνά Νικολάου ο οποίος όρθιος τον χειροκρότησε και τον φώναξε κοντά του για να τον αγκαλιάσει.
Ο Σωτήρης Ναύτης, μίλησε στο 24news για το τι σκέφτηκε και στις δυο περιπτώσεις. «Ήμουν με τους φίλους μου σε μια περιοχή και βρήκαμε κάτω από ένα λεωφορείο κροτίδες. Τότε έπιασα τις κροτίδες και τις έβαλα κάτω από την φόρμα μου και πήγα στην Αστυνομία και τις παρέδωσα. Ήταν 12». Ρωτώντας τον 12χρονο Σωτήρη, τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη μας ανέφερε ότι είχε δει το κακό που κάνουν οι κροτίδες και γι αυτό τις έδωσε στην Αστυνομία.
Σε δεύτερη περίπτωση ο μικρός Σωτήρης παρέδωσε μεγάλο χρηματικό ποσό στην Αστυνομία. «Πήγαινα στο περίπτερο να αγοράσω παίκτες και είδα από μακριά κάτι. Όταν πλησίασα είδα ότι ήταν λεφτά. Τα έπιασα και τα πήρα στην Αστυνομία», αναφέρει ο μικρός Σωτήρης.
Ο 12χρονος σήμερα Σωτήρης, έγινε ο πρωταγωνιστής στην τελετή βράβευσης, λόγω και του νεαρού της ηλικίας του καθώς ήταν ο νεαρότερος βραβευθέντας στην εκδήλωση.
Θερμά συγχαρητήρια στον Σωτήρη και από εμάς!24news  LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ