RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Βγάλτε ταυτότητες με τσιπ ​και πάρτε μέτρα για το εμπόριο πλαστών διαβατηρίων αλλιώς επανερχεται η βίζα» διαμηνύει το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ στην  Ελλάδα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στην Αμερική Δ. Σουλτογιάννης.       


Μάλιστα, η Ελλάδα είναι μία από τις πέντε χώρες (μαζί με Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Βέλγιο) για τις οποίες  ο  πρόεδρος Ομπάμα θα λάβει γραπτή αναφορά για την πρόοδο στα μέτρα ασφάλειας της Ελλάδας. 
Το Υπουργείο Εθνικής Aσφάλειας αφήνει  συγκεκριμένα ανοιχτό το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να επιβάλλουν κυρώσεις με συνοπτικές διαδικασίες στις  5 χώρες της ΕΕ- και στην  Ελλάδα- με συνέπεια να χάσουν την πρόσβαση τους στο πρόγραμμα απαλλαγής από τη βίζα (VISA WAIVER PROGRAM). 
Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που δεν προχωρήσουν σε άμεσες και αποτελεσματικές δράσεις ώστε να αντιμετωπίσουν το εμπόριο πλαστών διαβατηρίων και να αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες ταυτότητες με ηλεκτρονικές εκδόσεις που φέρουν τσιπ.star LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ