RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΞΑΦΝΙΚΑ

2F97065E00000578-3372220-image-a-26_1450891168739.jpgΣτα… δικαστήρια έτρεχαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα η Μαντόνα και ο πρώην σύζυγός της Γκάι Ρίτσι!

Ο λόγος; Όπως έγινε γνωστό, η τραγουδίστρια και ο σκηνοθέτης (χώρισαν το 2008) είναι στα… μαχαίρια εξαιτίας του γιου τους Ρόκο, ο οποίος αρνείται να περάσει τις γιορτές μαζί με την μητέρα του!
Ο 15χρονος το τελευταίο διάστημα μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο και δεν θέλει για κανένα λόγο να γυρίσει στις ΗΠΑ, παρά την εντολή της μητέρας του!

Έτσι, η μόνη λύση της τραγουδίστριας ήταν το… δικαστήριο το οποίο αποφάνθηκε τελικά ότι ο Ρόκο πρέπει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και να μιλήσει με τη μητέρα του, πριν αποφασίσει με ποιον από τους δύο γονείς του προτιμά να μείνει.

spl799615_002.jpg
 



«Ο μικρός είπε ότι δεν ήθελε να μείνει μαζί της. Δεν τα πάει καλά με τη μαμά του, πράγμα καθόλου παράξενο για έναν έφηβο σε αυτήν την ηλικία», είπε πηγή από τον στενό κύκλο της τραγουδίστριας στην εφημερίδα «New York Post».
«Είναι ξεκάθαρο πως το αγόρι δε θέλει να γυρίζει στη Νέα Υόρκη» ανέφερε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Ρίτσι. Ερωτηθείς μάλιστα αν ο σκηνοθέτης προσπάθησε να μεταπείσει τον γιο του απάντησε πως ο πελάτης του το προσπάθησε χωρίς επιτυχία.star LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ