RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ

Από τα σύννεφα πέσαμε όταν διαβάσαμε μια έρευνα που έγινε στην Βρετανία με δείγμα περισσότερα από 30.000 ζευγάρια, καθώς αποκάλυψε πως το μυστικό της επιτυχημένης σχέσης κρύβεται στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.
 
Τι εννοούμε; Η έρευνα έδειξε πως τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια κάνουν σεξ μόλις… μία φορά της εβδομάδα. «Μολονότι το συχνότερο σεξ έχει συσχετιστεί με μεγαλύτερη ευτυχία, αυτό δεν ισχύει, όταν το σεξ γίνεται συχνότερα από μία φορά την εβδομάδα. Τα ευρήματά μας δείχνουν ότι είναι σημαντικό να διατηρεί κανείς μια βαθιά σχέση με τον/τη σύντροφό του, αλλά δεν είναι ανάγκη να κάνει σεξ κάθε μέρα, από τη στιγμή που έχει αυτή τη σχέση», εξηγεί η επικεφαλής της έρευνας Έιμι Μούιζ.
Η μελέτη συμπεριέλαβε μόνο έγγαμους ή ετεροφυλόφιλα ζευγάρια και ο συσχετισμός της συχνότητας του σεξ και της ευτυχίας δεν ίσχυε κατ’ ανάγκη για τους εργένηδες και άλλα είδη ζευγαριών
Επίσης, παρά τα στερεότυπα ότι οι άνδρες αναζητούν συχνότερα το σεξ από τις γυναίκες, η έρευνα δεν διαπίστωσε τέτοια διαφορά. Διαπίστωσε, ωστόσο, ότι άλλες είναι οι ώρες που ο άντρας έχει έντονη την επιθυμία για σεξ και άλλες της γυναίκας.
Τέλος, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι άνθρωποι συσχέτιζαν εντονότερα το σεξ με την ευτυχία παρά με το χρήμα. Δηλαδή, ένα άτομο αισθανόταν λιγότερο ευτυχισμένο όταν είχε αραιές ερωτικές επαφές, παρά όταν είχε χαμηλό εισόδημα.starΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ