RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ....

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου σύμφωνα με αποκλεσιτικές πληροφορίες του ShowTime-cy έξι άτομα τα οποία έφθασαν από ευρωπαϊκή χώρα  κρατούνται στο αεροδρόμιο Λάρνακας, προκειμένου να γίνει έλεγχος διαβατηρίων. 

Τα μέτρα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας είναι πολύ αυξημένα και όλοι περνούν από έλεγχο και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που οι έξι που αφίχθησαν στο αεροδρόμιο της κυπριακής δημοκρατίας "συνελήφθησαν" μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα διαβατήρια τους. 
Νέα Ενημέρωση: Από ανάκριση περνούν τρία πρόσωπα τα οποία φέρονται να σχετίζονται με ισλαμικά τρομοκρατικά δίκτυα στο αεροδρόμιο Λάρνακας.  Πρόκειται για δύο πρόσωπα τουρκικής και ένα αλγερινής καταγωγής.  Στην Κύπρο ήρθαν από την Βασιλεία της Ελβετίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ερωτήσεις για τον σκοπό της έλευσης τους στην Κύπρο, δεν έδωσαν ικανοποιητικά στοιχεία.  Οι ανακρίσεις συνεχίζονται, ενώ να σημειωθεί πως οι κυπριακές αρχές ενημέρωσαν Europol και Interpol.  Το πιθανότερο είναι ότι τα τρία πρόσωπα θα απελαθούν προς τις χώρες τους. .sigmalive
Ρεπορτάζ σε εξέλιξη. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ