RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ... TI ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ (ΣΑΒΒΑΤΟ)


Οι θερμές αέριες μάζες επιστρέφουν στην περιοχή μας (όχι για πολύ όμως) με αποτέλεσμα να επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με ηλιοφάνεια και άνοδο της θερμοκρασίας..

Οι ψυχρές αέριες μάζες επηρεάζουν Ισπανία,μέρος της Ιταλίας και ανηφορίζουν προς τα βορειοανατολικά αλλά όπως φαίνεται από την επόμενη εβδομάδα μάλλον παίρνουν την απόφαση να μας επισκεφτούν.. Μέσα από τους χάρτες βλέπουμε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν αύριο στη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Για την Κύπρο τώρα πιο αναλυτικά με κυρίως ηλιοφάνεια με την πιθανότητα λίγων τοπικών νεφώσεων σε εσωτερικό και ορεινά..Σε γενικές γραμμές όμως με ηλιοφάνεια.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στο εσωτερικό για να κυμαίνεται στους 33 βαθμούς στη Λευκωσία(32),στους 31 στη Λεμεσό(31),Λάρνακα(31) και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και στους 30 στη Πάφο(30).
Στους 24-25 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 20 στα ορεινά.Στο Τρόοδος στους 18 βαθμούς.

Τώρα λόγω ηλιοφάνειας δεν αποκλείεται η θερμοκρασία να βγει και ελαφρώς πιο πάνω από τις αναγραφόμενες.
Παρένθεση οι σημερινές θερμοκρασίες 2/10/15

Πολύ ασθενείς οι άνεμοι από 1 έως 2 μποφώρ έως ασθενείς στα βόρεια 2-3 μποφώρ τις πρωινές ώρες.
Από το μεσημέρι ενισχύονται στα 3 έως και 4 μποφώρ στα παράλια και 2 έως 3 μποφώρ σε ορεινά και εσωτερικό.
Από 65 έως 80% τοπικά η υγρασία τις αυγινές ώρες και από 40 έως 65% τις μεσημεριανές ώρες.. Λίγο αυξημένη και αύριο.. Ασθενής υψηλή πίεση 1018-1020hpa -Για την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πτώση θερμοκρασίας(λόγω ψυχρών αερίων μαζών)με αρκετές βροχές Τρίτη-Τετάρτη.ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΥΠΡΟ - ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ