RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΠΑΜΕ LUSH ΓΙΑ ΤΟ... ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΜΠΑΝΑΚΙ ?

Καλοκαιρινό το σκηνικό μας κυρίως τις μεσημεριανές ώρες και θα συνεχιστεί και τις επόμενες 2 ημέρες με την θερμοκρασία να είναι πάνω της κανονικής.
Σήμερα έφτασε τους 32 βαθμούς στο εσωτερικό,τους 28 στα δυτικά και νότια και τους 30 στα ανατολικά-νοτιοανατολικά.

Συνεχίζουν οι θερμές αέριες μάζες να μας επηρεάζουν λόγω και των διαταραχών που επικρατούν σε κεντρική Ευρώπη αλλά και στον Ατλαντικό δυτικά της Ισπανίας.
Οι 2 διαταραχές που βλέπαμε μέσα στον Ατλαντικό έγιναν μια αφού ενώθηκαν και έχει δυναμώσει και η ψυχρή λίμνη στη Κεντρική Ευρώπη άρχισε να εξασθενεί και να κινείται πιο ανατολικά-βορειοανατολικά..
Ο λόγος που κινείται πιο ανατολικά είναι διότι ο Αζορικός αντικυκλώνας ξεκινά την άνοδο του προς Αγγλία με αποτέλεσμα να εκτοπίζει πιο ανατολικά την ψυχρή λίμνη.
Ο αντικυκλώνας που βρίσκεται στην Αγγλία θα κινηθεί πιο ανατολικά αφού ανηφορίζει ο Αζορικός με αποτέλεσμα από εβδομάδας στη βόρεια-βορειοδυτική Ευρώπη να επικρατούν υψηλές πιέσεις όπου θα ευνοήσουν ψυχρές αέριες μάζες να κατεβούν στην περιοχή μας.

Καμία ιδιαίτερη αλλαγή ούτε και αύριο στο καιρικό σκηνικό μας.

Ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες και από αργά το μεσημέρι προς απόγευμα νεφώσεις θα αρχίσουν να παρατηρούνται από τα δυτικά όπου και θα μας επηρεάσουν.Πιο αυξημένες στα δυτικά και σιγά σιγά προς το βράδυ θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές.
Οι άνεμοι παραμένουν πολύ ασθενείς έως ασθενείς 1-2 μποφώρ τις πρωινές ώρες με μικρή ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά στα νοτιοδυτικά μέχρι τα νοτιοανατολικά παράλια και θα είναι 2-3 μποφώρ.

Θερμοκρασία στους 32 βαθμούς στη Λευκωσία και στους 30 στη Πάφο,Λεμεσό,Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.
Στους 24-26 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 21 στα ορεινά.
Στο Τρόοδος στους 18 βαθμούς.

Κυριακή 18/10
Ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις χωρίς μεταβολή της θερμοκρασίας.
Από Δευτέρα 19/10 μικρή πτώση θερμοκρασίας..

TASOS IERODIAKONOU ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ