RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΣΟ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ.... Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Στους 34 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία στη Λευκωσία,στους 29 στη Πάφο,στους 30 στη Λεμεσό και στους 31 στη Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Αρκετή η ζέστη στο εσωτερικό για την περιοχή..

Ένα καιρικό σκηνικό προβλεπόμενο από τις 23 Σεπτεμβρίου μόνο από το Weather forecast Cyprus..  Νεφώσεις θα αρχίσουν σιγά σιγά να μας επηρεάζουν από τις επόμενες ώρες από τα δυτικά που σιγά σιγά μέχρι το βράδυ θα επεκταθούν σε όλο το νησί με αποτέλεσμα αύριο Κυριακή να επικρατούν περισσότερες νεφώσεις από ότι σήμερα που μέχρι στιγμής κυλά με ηλιοφάνεια. 
Χωρίς μεταβολή η θερμοκρασία και αύριο ενώ από Δευτέρα και μετά θα αρχίσει να πέφτει με περαιτέρω πτώση από τις 23/10 και μετά. Έρχονται και βροχές που αν παραμείνουν έτσι τα στοιχεία θα είναι πάρα πολλές και παγκύπριες..
Φαίνονται μεγάλες ποσότητες βροχής.. Αυτό που ήθελα να πω αν και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πόσες ποσότητες βροχής θα έχουμε πιθανόν να υπάρξει πρόβλημα πλημμυρών τοπικά.ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ