RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ - ΠΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ?

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και μετά και την θερμοκρασία στους 30-31 βαθμούς στο εσωτερικό και στους 28-29 στα παράλια..

Καμία ιδιαίτερη αλλαγή δεν φαίνεται μέχρι την Κυριακή 18/10 απλά η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Αυτό συμβαίνει λόγω των διαταραχών που παρατηρείται και στο χάρτη όπου αποκομμένες ψυχρές λίμνες στην ανώτερη ατμόσφαιρα με συνοδεία χαμηλών βαρομετρικών φέρνουν βροχές,καταιγίδες αλλά και χιόνια στις εκεί περιοχές. Τα χιόνια σε ορεινά τμήματα της κεντρικής Ευρώπης αλλά και στη βόρεια Ιταλία.. Η όλη αυτή κατάσταση στην Κύπρο φέρνει θερμές αέριες μάζες και καλές καιρικές συνθήκες.
Από Δευτέρα 19/10 ο καιρός μας σιγά σιγά θα αλλάζει με την θερμοκρασία να αρχίσει να σημειώνει πτώση αλλά έρχονται και βροχές πολύ πιθανόν από την Τετάρτη 21/10.
Ανηφορίζει ο αζορικός αντικυκλώνας βόρεια-βορειοανατολικά προς Αγγλία με αποτέλεσμα να ανοίξει διάδρομο κατάβασης ψυχρών αερίων μαζών στην περιοχή μας που θα αλλάξουν τον καιρό μας.
Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φαίνονται καλές βροχές και παγκύπριες..

Πολύ ασθενείς έως ασθενείς οι άνεμοι από 0 έως 2 μποφώρ(πολύ τοπικά προς βόρεια ίσως και 3) με μικρή ενίσχυση από το μεσημέρι όχι κάτι το ιδιαίτερο και θα είναι από 1 έως 2 και από τα νοτιοδυτικά έως τα νοτιοανατολικά παράλια θα είναι 2 με 3 μποφώρ.
Ασθενείς παραμένουν και τις βραδυνές ώρες.

Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο και θα φτάσει στους 32 βαθμούς στη Λευκωσία,στους 29 στη Πάφο και στους 30 στη Λεμεσό,Λάρνακα και ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.
Στους 24-25 βαθμούς στα ημιορεινά και στους 21 στα ορεινά.Στο Τρόοδος στους 18 βαθμούς.
Στο 65 με 70% η υγρασία τις αυγινές ώρες και από 35 έως 60% τις μεσημεριανές ώρες.
Ασθενής υψηλή πίεση 1014-1015.

Σάββατο-Κυριακή 17-18/10.
Ηλιοφάνεια με νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες και τη θερμοκρασία χωρίς μεταβολή.
Χωρίς ενισχυμένους ανέμους.Φαίνεται να παραμένουν ασθενείς.
Εκμεταλευτείτε και αυτό το ΣάββατοΚυρίακο για βόλτες ή και για μπάνιο στη θάλασσα.Είμαι σίγουρος ότι έχει κόσμο που συνεχίζει και τώρα τα μπάνια.ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ