RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

TO PS FOR U ΠΑΕΙ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ - ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΟΥ


Κόντρα στη κρίση, με τις καλύτερες τιμές και την άρτια εξυπηρέτηση το πλέον PS FOR U , ετοίμασε τον δικό της προσωπικό κατάλογο για όλες και όλους που ψάχνουν το πιο ποιοτικό κούρεμα & χτένισμα και χωρίς να βάλει ο πελάτης  βαθιά το χέρι στην τσέπη...  

 
Το κομμωτήριο P S FOR U by Panagiotis Alexandrou στη Λακατάμια - Ανθούπολη, ανοίγει καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 9 πμ μέχρι 13 00 μμ και από 14 30 μέχρι τις 18 00 ενώ τα Σάββατα το ωραίο του ξεκινάει στις 08 30 το πρωί και κρατάει όσο και τα... ραντεβού του.
Κι επειδή οι γυναίκες θέλουμε την καλύτερη περιποίηση και οι ώρες μας είναι πολύτιμες με ένα ραντεβού τα πάντα γίνονται όπως τα έχουμε σχεδιάσει.... 
 
Τώρα πια το κομμωτήριο P S FOR U και με ανδρικό κούρεμα σε προσφορές που η κρίση της... σηκώνει τα χέρια ψηλά. Κούρεμα με μόνο 10 ευρώ για τους άνδρες αλλά και για τις γυναίκες . 
Όλα από το πρωί μέχρι... να φύγει και ο τελευταίος πελάτης ευχαριστημένος. 
 Επισκεφτείτε τώρα το κομμωτήριο  P S FOR U και με ένα απλό τηλεφώνημα στο 99 800 150 το πρόσωπο σας φωτίζεται ακόμα περισσότερο αφού πετυχαίνεται τον στόχο σας που δεν είναι άλλο από το να... σας κοιτούν και να σας ζηλεύουν.