RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

NEO BINTEO ΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΚΥΠΡΙΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΕ Ο ΣΥΡΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ

Νέο βίντεο – σοκ από τον «πατέρα» που πήρε τα παιδιά του από την αγκαλιά της μητέρας και το σπίτι τους στη Λεμεσό και τα μετέφερε στην εμπόλεμη ζώνη της Συρίας – Συνεχίζει να παίζει με τα αισθήματα και την αγωνία της μάνας που περιμένει να σφίξει ξανά στην αγκαλιά της τα δύο αγγελούδια της 

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που από το καλοκαίρι απασχολεί την κοινή γνώμη. Ο άνθρωπος αυτός, που θέλει να ονομάζεται πατέρας, απήγαγε τα δύο παιδιά του από το σπίτι τους στη Λεμεσό και από τον Ιούνιο τα κρατά μακριά από τη μητέρα τους, ζητώντας ως λύτρα το ποσόν των 5 χιλιάδων ευρώ για να τα αφήσει να επιστρέψουν στην Κύπρο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με την κραυγή απόγνωσης των δύο μωρών:



Η Cyprus Times εξασφάλισε το νέο βίντεο που έστειλε ο Σύρος στην 36χρονη μητέρα, μέσω του οποίου συνεχίζει να την εκβιάζει αναφέροντας της ότι τα μωρά της βρίσκονται στη φυλακή.
Η 36χρονη γυναίκα, που μέχρι σήμερα είχε να μάθει νέα των παιδιών της από τις 13 Σεπτεμβρίου, βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Όπως ανέφερε  πέρασε από το μυαλό της ακόμα και να θέσει τέρμα στη ζωή της. «Σκέφτηκα μέχρι και να αυτοκτονήσω. Δεν έχω άλλο κουράγιο και έχω άλλα δύο μωρά που με χρειάζονται», ανέφερε επί λέξει.
Σε επικοινωνία που είχε σήμερα μαζί τους, άκουσε την κόρη της να της λέει «Μάμα αγαπώ σε. Πεινώ». Και ο γιος της το ίδιο.
Η 36χρονη μητέρα εκφράζει σφοδρά παράπονα κατά της Αστυνομίας που δεν κάνει κάτι για να τη βοηθήσει, στρέφοντας τις ενέργειες της προς την κατεύθυνση του αδελφού του συζύγου της, που βρίσκεται στην Κύπρο.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ