RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ: H ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΞΕΒΡΑΖΕΙ.... ΝΕΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Έξι παιδικές ψυχές, που οι γονείς τους θέλησαν να τους εξασφαλίσουν ένα μέλλον ασφάλειας και αξιοπρέπειας, θύματα του πολέμου και της πλουτοκρατίας, που πρέπει να μας κάνουν να αφυπνιστούμε και να... διερωτηθούμε που στο διάολο πάμε σαν ανθρωπότητα.
Τις εικόνες τις βάζω, για να δείτε πραγματικά, τι ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή, με τους αλήτες, ιερόσυλους, που κάνουν τη μπίζνα του αιώνα, εισπράττοντας 2200 ευρώ ανά κεφάλι, για να τους εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.
Ποιο μέλλον;
Αυτό; Αυτές οι παιδικές αθώες ψυχές, πνίγηκαν στα ανοιχτά της Μεσογείου, ανήμπορα να κολυμπήσουν, αφού δεν ήξεραν μπάνιο.
Τα ματάκια του μικρού αγγέλου στην προτελευταία φωτογραφία, που είναι ορθάνοικτα (αλλά φίλτραρα για να μην φαίνονται οι αθώες φατσούλες τους), με στοιχειώνουν τις τελευταίες δυο ημέρες. Μέσα από τα μάτια αυτού του άτυχου πλάσματος, ένιωσα την αγωνία που βίωσε μέχρι να πνιγεί στα νερά της Μεσογείου.

Αυτές οι εικόνες, πρέπει να μας στοιχειώσουν όλους μας. Να μας αφυπνίσουν. Να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει, με όλους αυτούς, τους άτυχους και ταλαίπωρους ανθρώπους, που έχασαν τα σπιτικά τους, τις περιουσίες τους, την ζωή τους και ψάχνουν ένα καλύτερο και ασφαλές μέλλον στην Ευρώπη. Ο Μεγαλοδύναμος να βάλει το χέρι του, να μην ξαναδούμε τόσο σκληρές και άδικες εικόνες.tromaktiko





ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ