RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΤΙ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ - ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Τοπικές βροχές με μικρές μπόρες παρατηρήθηκαν σήμερα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου κάτι που θα συνεχιστεί και αύριο Τρίτη όπου τοπικά δεν αποκλείονται βροχές με την πιθανότητα τοπικής μπόρας πιθανόν στα δυτικά..

Ενισχυμένοι και οι άνεμοι που επικρατούσαν και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες σε παράλιες περιοχές.

Η αυριανή ημέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια παροδικές νεφώσεις όπου τοπικά θα δίνουν βροχές με την πιθανότητα και τοπικής μπόρας.
Οι πιθανότητες είναι στο 40-50% για φαινόμενα κυρίως από το μεσημέρι και μετά.
Από τα 1700 μέτρα και πάνω δεν αποκλείεται να πέφτει χιόνι.
Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί στα 2-3 μποφώρ στο εσωτερικό και 3-4 στα παράλια ενώ από το μεσημέρι και μετά στα νοτιοδυτικά,νότια,βορειοδυτικά και βόρεια ενισχυμένοι στα 4-5 μποφώρ.Στο εσωτερικό από το μεσημέρι θα γυρίσουν σε βορειοδυτικούς.

Θερμοκρασία στους 18 στη Λευκωσία στους 19 στα νότια,νοτιοανατολικά και ανατολικά στους 17 στα δυτικά στους 14 στα ημιορεινά και στους 2 στο Τρόοδος.
Ατμοσφαιρική πίεση στα 1018hpa

Πάμε να δούμε λίγο την συνέχεια μέχρι το Σάββατο.. Τετάρτη οι πιθανότητες για βροχές πέφτουν ακόμα περισσότερο ενώ για Πέμπτη μέχρι Σάββατο δεν φαίνονται βροχές.
Η θερμοκρασία από Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο για να σημειώσει περαιτέρω άνοδο από Παρασκευή όπου το Σάββατο πιθανόν τοπικά να φτάσουμε τους 25-26 βαθμούς.
Μετά θα πέσει θα ανεβεί και πάλι και πιθανόν από τις 10/3 και μετά να παρουσιάσει αισθητή πτώση με βροχές.
Αρκετά τα σκαμπανεβάσματα στην θερμοκρασία..
Φαίνεται ότι το 2 δεκαήμερο του Μάρτη θα έχουμε καλή αλλαγή στο καιρό με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας..TasosIerodiakonou ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ