RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΖΩΔΙΑ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

ΚΡΙΟΣ Η εβδομάδα αυτή σου δίνει εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα με νέες αλλαγές εισπράξεις ανοίγματα σε νέους ορίζοντες. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν αυτοί που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΤΑΥΡΟΣ Ημέρες θετικές για να κάνετε τα ψώνια σας , να δώσετε μεγαλύτερη βάση στην οικογένειά σας και στα παιδιά σας και γενικά να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Συναισθηματικές απολαύσεις και νέες τεχνικές στο σεξ θα κάνουν το ταίρι σας να βλέπει αστεράκια δίχως να έχει τη δυνατότητα να αντισταθεί στη γοητεία σας ..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Στις νέες γνωριμίες που θα κάνατε καλό θα ήταν να μειώσετε τον αυθορμητισμό σας διότι θα σας περάσουν για "εύκολους" και αυτό δεν είναι του χαρακτήρα σας .

ΛΕΩΝ Ηλθε ο καιρός να πραγματοποιήσετε την αγορά του θέλετε αλλά και να κάνετε τοποθέτηση χρημάτων σε επενδυτικά προγράμματα. Μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν Ταύρο

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Νέοι έρωτες κα προβληματισμοί . Είναι το μενού των ημερών αυτών. Άλλωστε το πείσμα σε εσάς είναι πολύ γνωστό καλό θα ήταν να αλλάξετε συμπεριφορά.

ΖΥΓΟΣ Χρειάζεται να δείξετε προσοχή στα θέματα υγείας και ειδικά όσοι από σας αντιμετωπίζετε προβλήματα με το στομάχι σας και την κοιλιακή χώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε ταξίδια με το ταίρι σας και να του δείξετε πόσο πολύ το αγαπάτε και να έλθετε πιο κοντά

ΤΟΞΟΤΗΣ Πάντα οι περίεργοι εχουν την ανάγκη να ξεκαθαρίζουν τη κατάσταση και οι μέρες αυτές είναι θετικές για τέτοιου είδους θέματα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Χρήμα, δόξα αλλά και σημαντικές αλλαγές στο επαγγελματικό τομέα σας παρουσιάζονται πετυχαίνετε.Οσοι ασχολείστε με τις τέχνες παίρνετε ριζικές αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στις νέες γνωριμίες κάθε απρόσμενη σχέση έχει τη δυνατότητα να ταράξει τα νερά και να τους προβληματίσει πολύ.

ΙΧΘΕΙΣ Όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ξεκινούν μια νέα συνεργασία με το ταίρι τους και βγαίνουν από το καβούκι τους οικονομικά κερδισμένοι. Δήμητρα Παπανικολοπούλου – Περκουλαράκη Τηλ.: 210 5140963 Κινητό: 6946 507500Email: dpapanikolopoulou@gmail.comstofostonasterion.blogspot.com Διαδικτυακό Κανάλι:http://www.ustream.tv/channel/semiramis-dimitra