RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΠΡΟΣ: ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ.... MINI ΑΝΟΙΞΗ ΜΕ... ΛΙΓΕΣ ΒΡΟΧΕΣ

 Υποχωρεί η σκόνη που μας ταλαιπώρησε σήμερα με αποτέλεσμα η αυριανή ημέρα να είναι καλύτερη.  

Η αυριανή ημέρα θα κυλήσει με ηλιοφάνεια και παροδικές νεφώσεις που πολύ τοπικά ενδέχεται να έχουμε και λίγες βροχές. Οι πιθανότητες είναι χαμηλές στο 20-30% εκτός από τα δυτικά που φτάνει μέχρι και 40%. Χαμηλό βαρομετρικό(όχι αρκετά ενισχυμένο) θα επηρεάζει την Τουρκία αύριο για αυτό και οι λίγες πιθανότητες που έχουμε και εμείς για πολύ τοπικές βροχές.  Άνεμοι δυτικοί-νοτιοδυτικοί ενώ στο εσωτερικό κομμάτι παροδικά και βορειοδυτικοί..
Ένταση στα 2-3 μποφώρ στο εσωτερικό και στα 3-4 μποφώρ στα παράλια. Από το μεσημέρι τοπικά στα νότια και νοτιοανατολικά παράλια δεν αποκλείεται να έχουμε 4-5 μποφώρ.  
Θερμοκρασία στους 18 βαθμούς στη Λευκωσία στους 19-20 στα παράλια στους 13-14 στα ημιορεινά και στους 3 στο Τρόοδος. Ατμοσφαιρική πίεση στα 1016-1017hpa.  Στο ίδιο μοτίβο περίπου φαίνεται να κυλά ο καιρός για Δευτέρα και Τρίτη αλλά φαίνεται να αυξάνονται λίγο οι πιθανότητες για τοπικές βροχές. 
 Αύριο μπαίνουμε σε ανοιξιάτικο μήνα(όχι επίσημα) όπου πολύ επιζητούν φαντάζομαι..Πιστεύω θα είναι ένας μήνας που θα χαρούν και οι λάτρεις του χειμώνα αλλά και οι λάτρεις του πιο καλού καιρού.. Περίοδοι με ζέστη, κρύο, βροχές αλλά και σκόνη μάλλον θα είναι το καιρικό σκηνικό του Μάρτη.Από όλα θα έχει ο μπαξές. TasosIerodiakonou ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ