RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΕΝΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΣΥ


 Σάββας Παπαγεωργίου Ταξίαρχος εν αποστρατεία  υποψήφιος  για  μία από τις 25 θέσεις του πολιτικού  γραφείου του ΔΗΣΥ.

Ο Σάββας Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1967 και διαμένει μόνιμα στα Λιβάδια Λάρνακας . Αποφοίτησε απο το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας το 1985 και εν συνεχεία αφού πέτυχε στις εισαγωγίκες εξετάσεις , εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.  


Από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων αποφοίτησε το 1989 και ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός ΠΕΖΙΚΟΥ. Παρακολούθησε με επιτυχία όλα τα προβλεπόμενα σχολεία του όπλου του στην Σχολή ΠΕΖΙΚΟΥ στην Χαλκίδα . Είναι επίσης απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής Πολέμου και της Σχολής Εθνικής Άμυνας στην Ελλάδα . Υπηρέτησε ως Διοικητής σε Λόχους- Μονάδες ΠΖ και Εθνοφυλακής . 

Ως Υποδιοικητής υπηρέτησε στη Διοίκηση Στρατονομίας ,στην  7η Μ/Κ ΤΑΞ ΠΖ και στην 4η ΤΑΞ ΠΖ. Επίσης από το 2013-2016 υπηρέτησε ως Διευθυντής Γραφείου Υπαρχηγου ΓΕΕΦ και απο το 2018-2021 ως Σύνθεσμος του ΓΕΕΦ στο Γ.Ε.ΕΘ.Α (Ελλάδος)  Την 31 Μαρτίου 2023 κρίθηκε από το Ανωτέρο Συμβούλιο Κρίσεων ως « ευδικίμως τερματίσας την υπηρεσία του »στην Εθνική Φρουρά  και έλαβε το βαθμό του ταξίαρχου εν αποστρατεία . Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MBA) Πανεπιστημίου Κύπρου στο κλάδο Διοίκηση Επιχειρήσεων.  Είναι νυμφευμένος με την Γιάννα Κυρατζή Παπαγεωργίου εκ Σωτήρας Αμμοχώστου και έχει δύο παιδιά !