RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΚΥΠΡΟΣ - Η "EVA" ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ - ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ "ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ"


 Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ⛈⛈⛈🌧🌧🌧⚡️⚡️⚡️🌪🌪

Δελτίο Καιρού

Σημαντική αλλαγή καιρικού σκηνικού σήμερα Δευτέρα. ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Το χαμηλό βαρομετρικό βρίσκεται δυτικά της Κύπρου περιοχή Ρόδου και συνοδεύεται από βροχές, καταιγίδες και ηλεκτρικές εκκενώσεις. Το σύστημα ακολουθεί ανατολική πορεία και θα αρχίσει να επηρεάζει την Κύπρο τις επόμενες ώρες.

Μέχρι τις 14:00 περίπου το μεσημέρι τοπικά θα παρατηρούνται βροχές στο νησί μας αρχικά από τα δυτικά που μέσα από τις βροχές θα πέφτει και σκόνη λόγω του ότι υπάρχει στην ατμόσφαιρα.

Μετά τις 14:00-15:00 το μεσημέρι(πιο ευνοικές οι συνθήκες προς το απόγευμα-βράδυ) που το χαμηλό βαρομετρικό θα βρίσκεται πιο κοντά μας ο καιρός θα αλλάξει περισσότερο με περισσότερες βροχές και πιο εκτεταμένες με καταιγίδες συνοδεία ηλεκτρικών εκκενώσεων. Χαμηλή έως μέτρια ένταση των ηλεκτρικών εκκενώσεων με βάση και την εικόνα 2.

Το πιο άστατο καιρικό σκηνικό διατηρείται μέχρι και τις βραδινές ώρες Δευτέρας ενώ μετά τις 22:00-23:00 το βράδυ θα αρχίσουν να περιορίζονται με τα φαινόμενα πιο τοπικά. Γενικά βροχές θα πέσουν σε όλο το νησί μας.

Σε περιοχές εκδήλωσης καταιγίδας χρειάζεται προσοχή λόγω έντονης βροχόπτωσης, αρκετής ποσότητας βροχής, μικρού μεγέθους χαλαζόπτωση, ενισχυμένος άνεμος και ηλεκτρικές εκκενώσεις. ⚡️⚡️⚠️⚠️⚠️⚠️