RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ - ΤΙ ΩΡΑ ΦΘΑΝΕΙ Η "EVA" ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ & ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ "ΚΑΤΣΕΙ"


ΑΠΟ ΤΑΣΟ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ Δευτέρα 7 Νοεμβρίου ⛈⛈⛈⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Σημαντική αλλαγή αναμένεται στο καιρικό σκηνικό της Κύπρου αύριο Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Χαμηλό βαρομετρικό προσεγγίζει την περιοχή μας με βροχές, καταιγίδες τοπικά έντονες με ηλεκτρικές εκκενώσεις και πτώση θερμοκρασίας. 

Τα έντονα φαινόμενα με αρκετές ποσότητες βροχής θα είναι τοπικά και όχι παντού. Πάντως θα βρέξει παντού αλλά όπως γίνεται πάντα με διαφορετικές ποσότητες δηλαδή αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο.

Από τις 09:00 το πρωί σταδιακά θα ξεκινήσουν βροχές στα δυτικά, προς το μεσημέρι μετά τις 11:00 περίπου και προς ορεινά, νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά αλλά όσο περνάει η ώρα τα φαινόμενα θα επεκτείνονται δηλαδή θα επηρεάζονται περισσότερες περιοχές και προς εσωτερικό και νότια και θα γίνονται εντονότερα το διάστημα 14:00-20:00. Μετά τις 20:00 τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ανατολικά με σταδιακή εξασθένηση. Μην παραξενευτείτε αν στο θαλάσσιο χώρο γενικώς δείτε υδροστρόβιλους.

Μέγιστες θερμοκρασίες έως 22-23 βαθμούς στο εσωτερικό και 22-24(στα νοτιοανατολικά) βαθμούς στα παράλια

Να είστε προσεχτικοί την ώρα που θα εκδηλώνονται έντονα φαινόμενα δηλαδή μια καταιγίδα που μέσα από καταιγίδα η βροχή είναι έντονη έως ισχυρή με το ενδεχόμενο και μικρού μεγέθους χαλαζόπτωση.

Ένα χαμηλό βαρομετρικό που λογικό είναι τέτοια εποχή, θα έχει τοπικά έντονα φαινόμενα αλλά δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε. Ψυχραιμία και θα περάσει αφού τη Τρίτη πολύ περιορισμένα και τοπικά να έχουμε κάποια βροχή. Τετάρτη και Πέμπτη 9-10/11 τοπικές βροχές με κάποιες καταιγίδες και όχι εκτεταμένα φαινόμενα που δεν θα επηρεαστεί όλο το νησί.

Σάββατο και Κυριακή 12-13 Νοεμβρίου πιθανόν να μην έχουμε βροχές..