RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ; ΟΣΩΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΥΡΝΑΡΑ - ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ


 Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε για ακόμη μία φορά, μέσα σε διάστημα εννέα ημέρων, το Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, όταν ομάδες μεταναστών ενεπλάκησαν σε συμπλοκές, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε οκτώ άτομα, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκαν εργαζόμενοι του Πουρνάρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα επεισόδια ξέσπασαν γύρω στις 5.45μ.μ. χθες, όταν ομάδες προσώπων που διαμένουν στο χώρο φιλοξενίας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χρησιμοποιώντας σιδερολοστούς, πέτρες και ξύλα. Για καταστολή των επεισοδίων, στάλθηκαν στη σκηνή αστυνομικές ενισχύσεις από την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.


Μετά την επέμβαση της Αστυνομίας η τάξη αποκαταστάθηκε, ενώ η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη οκτώ νεαρών προσώπων, που φαίνεται να συμμετείχαν στο επεισόδιο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά εργαζόμενοι στο ΚΕΠΥ Πουρνάρα. Επίσης δέκα διαμένοντες στο κέντρο φιλοξενίας, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψή. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο και επέστρεψαν στο χώρο διαμονής τους.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση. REPORTER CY 

ShowTime Cy: Πάντως το να εργάζεσαι κάπου και κάθε τρεις και λίγο να κινδυνεύει η σωματική σου ακεραιότητα δεν είναι και ότι καλύτερο ενώ οι περισσότεροι υπάλληλοι εκεί δηλώνονται ως αυτοεργοδοτούμενοι. 

Τα οχήματα τους λόγω των σοβαρών επεισοδίων σπάνε, οι ζημιές που βιώνουν αρκετές ενώ κανείς δεν τους καλύπτει τα έξοδα και τα πληρώνουν από την τσέπη τους. 


Κάμερες ασφαλείας μέσα και έξω από το Πουρνάρα δεν υπάρχουν αφού οι περισσότερες είναι ήδη σπασμένες. Κάθε φορά που οι φιλοξενούμενοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν προβλήματα καταστρέφουν πρώτα τις κάμερες και μετά ξεκινούν τους καυγάδες.