RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - ΣΧΟΙΝΑΣ - ΓΑΡΜΠΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΓΩΓΗ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ


Συνεχίζονται οι εξελίξεις

και οι «απαντήσεις» μέσα από εξώδικα στην υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, μετά την δεύτερη αναβολή την πρεμιέρα τους.

Οι δύο καλλιτέχνες με αναρτήσεις τους στο Instagram εξέφρασαν τη δική τους οπτική για το ζήτημα. Λίγες ημέρες μετά το νυχτερινό κέντρο έστειλε δύο εξώδικα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή και μάλιστα ζητά το ποσό των 60.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα, ένα στον Διονύση Σχοινά, ένα στην Καίτη Γαρμπή.

Ωστόσο φαίνεται πως τα εξώδικα δεν σταματούν εκεί, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα, η επιχείρηση είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή ύψους 1.000.000 ευρώ.

    Οι δηλώσεις του κ. Αγαπηνού στο Happy Day

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000 ευρώ που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Ο επιχειρηματίας αξιώνει 20.000€ για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορονοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά», είπε αρχικά ο δικηγόρος, Νίκος Αγαπηνός στο Happy Day.

Και πρόσθεσε: «Η επιχείρηση κινήθηκε νομικά και ζητά και από τους δύο καλλιτέχνες τα ποσά. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι υπάρχουν βαρύτατες συμβατικές παραβάσεις του κ. Σχοινά, οι οποίες εκθέτουν την επιχείρηση σε μεγάλο κίνδυνο, ακόμα και τον κίνδυνο απώλειας της χειμερινής περιόδου και πλέον είναι αρμόδια τα δικαστήρια να κρίνουν το ύψος της χρηματικής ικανοποίησης».

Τέλος, ο Νίκος Αγαπηνός συμπλήρωσε: «Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο και έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντησε».   tlife