RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ "ΧΤΥΠΑΝΕ"


 Νέο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας εκ νέου ντόρο, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τον οποίο οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στήνουν στον τοίχο με φόντο τις ομοιότητες-αντιγραφές από την εξαγγελία υποψηφιότητάς του για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.


Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του τέως υπουργού Εξωτερικών της διακυβέρνησης Αναστασιάδη, Νίκου Χριστοδουλίδη, για τις προεδρικές εκλογές του 2023, φαίνεται ότι μοιάζει σε πολλά σημεία με αυτήν του υποψηφίου για τις Προεδρικές εκλογές του 2008, Ιωάννη Κασουλίδη.

ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ "ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ"

Από την πρώτη στιγμή πρώην «συμπαίκτες» του και όχι μόνο, έκαναν αναφορά για λογοκλοπή ενώ μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις αντιγραφές, εκτός του επιτελείου του Νίκου Χριστοδουλίδη βρίσκεται πλέον ο σύμβουλος επικοινωνίας Γιώργος Φλέσσας.


Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Φλέσσας προέρχεται από τον χώρο της Δεξιάς, ήταν μέλος του επιτελείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη αλλά και δραστήριος στην καμπάνια του Ιωάννη Κασουλίδη το 2008. 24news