RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

«ΘΥΕΛΛΑ» ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

H φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα social media προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής ''Happy Day'' ανήρτησε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία φαίνεται η ίδια να ακουμπά το πόδι της, φορώντας ψηλοτάκουνα, πάνω στον σκύλο της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε στη σχετική λεζάντα: «Ο αρκουδάκος μας επέλεξε να αράξει κοντά μου σήμερα! Καλημέρα».

Παρολ' αυτά, η εν λόγω φωτογραφία, μόνο χαριτωμένη δε θεωρήθηκε, αφού διάφοροι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να  σχολιάσουν αρνητικά την κίνηση αυτή. Σχόλια όπως: «Ο σκύλος δεν είναι σκαμπό!» και «Γιατί ακριβώς τον πατάς;» είναι μερικά από αυτά που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτησή της. 

 

Η απάντηση της παρουσιάστριας
Η παρουσιάστρια απάντησε πως τον λατρεύουν τον σκύλο και είναι η μασκότ της εκπομπής, όμως η απάντησή της δεν ήταν αρκετή, για να σταματήσουν τα σχόλια.

To σχόλιο του Παπανώτα και το ευχαριστώ της Σταματίνας
Ο συνεργάτης της στο «Happy Day», Δημήτρης Παπανώτας έσπευσε να την υπερασπιστεί, γράφοντας σε σχόλιο: «Η Σταματίνα λατρεύει τον Αρκούδο μας αλλά κι εκείνος την υπεραγαπάει. Γιαυτό άραξε μπροστά της. Κι όπως βλέπετε, όσοι ξέρετε από σκυλιά, ο Αρκούδος χαμογελάει...». 24news