RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΚΥΠΡΟΣ: ΜΕΣΩ ΤΟΥ ALL TOGETHER NOW Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION 2023;


Ένα νέο talent show έρχεται το φθινόπωρο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του Alpha. Πρόκειται για το βρετανικής εμπνεύσεως All Together Now, που πιθανόν να είναι το τάλεντ σόου, μέσω του οποίου θα προκύψει ο καλλιτέχνες που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2023. Αυτό εξάλλου είχε αποκαλύψει σε σχετικές του δηλώσει ο ceo της PANIK Records Γιώργος Αρσενάκος.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Γιώργος Αρσενάκος σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ είχε αναφέρει:

    Μπορώ να πω ότι εμείς ως Panik έχουμε μιλήσει με το ΡΙΚ, το κρατικό κανάλι της Κύπρου, και θα αναλάβουμε την εκπροσώπηση της ­χώρας στη Eurovision και το 2023. Όποιος κερδίσει, λοιπόν, στο καινούργιο talent show, το οποίο ετοιμάζουμε, θα εκπρο­σωπήσει την Κύπρο στη Eurovision το 2023. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ δυνατό έπαθλο, που θα φέρει πολύ καλές συμμετοχές.

Το ΡΙΚ από το 2018, με εξαίρεση μόνο το 2019, συνεργάζεται αποκλειστικά με την PANIK Records όσο αφορά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.  Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αρσενάκος, φαίνεται ως δεδομένη η συνεργασία του ΡΙΚ με την PANIK και την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στον ελληνικό ηλεκτρονικό τύπο, το τάλεντ σόου το οποίο θα συμμετέχει η PANIK Records την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι το All Together Now στον Alpha, μια παραγωγή της Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη,

Το All Together Now πρόκειται για ένα βρετανικό format του BBC, το οποίο όμως έχει προβληθεί με επιτυχία σε αρκετές χώρες παγκοσμίως. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πρωτότυπο format, στο συγκεκριμένο μουσικό show, 100 κριτές θα κρίνουν τους διαγωνιζόμενους, που θα λάβουν μέρος σε αυτό. Στην ελληνική εκδοχή, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο αριθμός των μελών της επιτροπής θα μειωθεί από 100 σε 50, ενώ σε αυτήν θα δούμε από συνθέτες και τραγουδιστές μέχρι vocal coaches και ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Όσο για την παρουσίαση του show, όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι θα βρεθεί ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου στην Eurovision 2019, Michael Rice, να διαγωνίζεται στο All Together Now και να πετυχαίνει το απόλυτο, δηλαδή να λαμβάνει θετική ψήφο και από τους 100 κριτές!

https://www.youtube.com/watch?v=zDkG8abBAzE

Φυσικά αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από το ΡΙΚ για όλα όσα σχεδιάζει για την συμμετοχή του στην Eurovision 2023.

Η Κύπρος φέτος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του διαγωνισμού, αφού η Ανδρομάχη με το Ela κατέλαβε την δωδέκατη θέση στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης. eurovisionfun.com