RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ GAY ΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ TV! "ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ" VS "Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ"


Gay φιλί στις σειρές ΑΝΤ1 και ΕΡΤ – Παραλήρημα στα social media

Μια σκηνή στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Η Τούρτα της Μαμάς» ήταν αρκετή για να δει την απόλυτη αποθέωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι τηλεθεατές του σήριαλ που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας παρακολούθησαν το πρώτο γκέι φιλί της σειράς ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι ενσαρκώνουν ένα ανοιχτά ομόφυλο ζευγάρι που έχει την πλήρη αποδοχή της οικογένειάς του.

Ο στρατιωτικός Πάρις είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη και στο τελευταίο επεισόδιο αποφασίζουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Εκεί οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί στα χείλη!


Μπορεί να είμαστε εν έτη 2021, ωστόσο για πολλά χρόνια κάτι τέτοιο δεν ήταν αποδεκτό στην ελληνική τηλεόραση και ειδικότερα στην κρατική. Όμως οι καιροί αλλάζουν και χθες το βράδυ, η ΕΡΤ πρόβαλε ένα γκέι φιλί σε μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του καναλιού.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου στις «Άγριες Μέλισσες» το φιλί του Λευτέρη με τον Άρη απασχόλησε τους τηλεθεατές στο twitter.

Ο Λευτέρης δηλώνοντας αρχικά ερωτευμένος με τη Δρόσω, γνωρίζει παράλληλα τον έρωτα στο πρόσωπο του Άρη με τον οποίο προσπαθούν να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή. Μετά την αποκάλυψη της Δρόσως για την κρυφή ζωή του Λευτέρη, οι τηλεθεατές του ANT1 παρακολούθησαν ένα ακόμη φιλί ανάμεσα στους δύο ομοφυλόφιλους άνδρες.

Δύσκολα θα είναι τα πράγματα από εδώ και πέρα για τον Λευτέρη, αφού ο πατέρας του, Ακύλας βρισκόταν πίσω του ακριβώς, παρακολουθώντας το φιλί των δύο αγοριών.

Φυσικά οι πιστοί τηλεθεατές της σειράς θυμήθηκαν την σκηνή με το πρώτο φιλί, ενώ κάποιοι άλλοι εξέφρασαν το παράπονό τους για την ηλικιακή σήμανση στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».  reporter