RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ: ΣΕ "ΕΡΩΤΙΚΈΣ" ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΤ ΝΤΕΙΜΟΝ - Η ΣΚΗΝΗ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟ LAST DUEL


Οι δύο ηθοποιοί γύρισαν μία αισθησιακή σκηνή, όμως τελικά κόπηκε από τον σκηνοθέτη, που την θεώρησε «αποκρουστική για κάποιους»
Μία ερωτική σκηνή που τελικά, δεν θα δούμε ποτέ, γύρισαν ο Μπεν Άφλεκ και ο κολλητός του φίλος, Ματ Ντέιμον για τις ανάγκες της νέας ταινίας The Last Duel, στην οποία και υπογράφουν μαζί το σενάριο.

Όπως αποκάλυψε ο Μπεν Άφλεκ, το αρχικό σενάριο της ταινίας ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με την τελική του μορφή. Το βασικότερο όμως, ήταν πως στην αρχική σκέψη των δύο ηθοποιών υπήρχε μία ερωτική σκηνή, η οποία σίγουρα θα «έκανε πάταγο» στο κοινό τους. Δυστυχώς όμως, κόπηκε. 

«Είχαμε μία ερωτική σκηνή, αρκετά παθιασμένη. Για την ακρίβεια, ανταλλάξαμε ένα βαθύ φιλί και διάφορα άλλα», αποκάλυψε ο Μπεν Άφλεκ στο Entertainment Tonight.

Στην συνέχεια, ο Ματ Ντέιμον πρόσθεσε: «'Ηταν σαν να κάνουμε πρόβα το πρώτο μας τηλεοπτικό φιλί. Τελικά, δεν θα το δείτε, θα πρέπει να περιμένετε για αυτό. Κόψαμε την σκηνή εξαιτίας του σκηνοθέτη. Εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα να βγει στις οθόνες».

Όπως εξήγησε, ο Ρίντλεϊ Σκοτ θεώρησε ότι μπορεί αυτή η σκηνή να είναι «αποκρουστική» για μερικούς, που θα δουν την ταινία. Οι ίδιοι βέβαια, είχαν διαφορετική άποψη. Θεώρησαν ότι μία τέτοια σκηνή ανάμεσα σε δύο άντρες, οι οποίοι ουσιαστικά «μισιούνται» βάσει της πλοκής, θα ήταν πολύ δυνατή και σίγουρα θα χαρασσόταν στο μυαλό των θεατών, οι οποίοι μάλιστα έχουν πολλές προσδοκίες από το συγκεκριμένο δίδυμο, αφού έχουν να συνεργαστούν πάνω από μία δεκαετία. 

Τελικά, το φιλί τους αντικαταστάθηκε από μία σκηνή, που δείχνει τον Ματ Ντέιμον να γονατίζει μπροστά στον Μπεν Άφλεκ.

Ακόμα πάντως και χωρίς την ερωτική σκηνή των δύο γοητευτικών ηθοποιών, η ταινία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου και έκανε πρεμιέρα. Θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Οκτωβρίου.    protothema