RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: Ο ΓΑΜΟΣ, ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ & Η ΤΟΥΡΤΑ ΚΕΡΑΣΜΑ


Σε στενό κύκλο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο - Ποιοι ήταν οι καλεσμένοι
Στο αγαπημένο τους νησί, στην Ύδρα, παντρεύτηκαν σήμερα το απόγευμα η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ο γάμος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο νησί του Αργοσαρωνικού όπου το ζευγάρι συνηθίζει να επισκέπτεται τα καλοκαίρια του.

Οι δυο τους επέλεξαν να κάνουν πολιτικό γάμο ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Υδραία» - το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη. Το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκονται από χθες στο νησί. Επέλεξαν να παντρευτούν σε στενό κύκλο αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα δέκα άτομα. Ανάμεσα τους οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη.

Μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση στο νησί έφτασαν φωτογράφοι όμως το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φλας αυτή την ξεχωριστή για εκείνους ημέρα. Έσπευσαν ωστόσο να τους στείλουν τούρτα και κρασί προκειμένου να τους ευχαριστήσουν αλλά και να τους πουν πως δεν θα μπορέσουν να μοιραστούν μαζί τους αυτές τις στιγμές.

Το ζευγάρι, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, επέλεξε μια απλή μπομπονιέρα. «Ευχαριστούμε πολύ. Κωστής & Τόνια», έγραψαν με καλλιγραφικά γράμματα σε μια κάρτα που ήταν τοποθετημένη σε ένα μικρό γλαστράκι.  protothema