RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

ΚΥΠΡΟΣ - ΒΡΑΧΙΟΛΙ ΣΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΕΝΗ


Κόβει τη συζήτηση και ξεκαθαρίζει πως δεν εξετάζει την πιθανή χρήση βραχιολιού σε ανεμβολίαστους η Κυβέρνηση.

Σε ανακοίνωσή του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, με αφορμή δημοσιεύματα για πιθανή χρήση βραχιολιού σε πολίτες που δεν εμβολιάστηκαν, διευκρίνισε ότι η Κυβέρνηση δεν εξετάζει τέτοιο ενδεχόμενο.

Το βάρος της απόφασης στο νέο Υπουργικό

Όπως σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Παρασκευή το Υπουργικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει, για την λήψη αποφάσεων μετά τις εισηγήσεις της διυπουργικής επιτροπής.

Όπως αναφέρει, «η αρμόδια διυπουργική επιτροπή για το covid-19 θα συνέλθει για να εξετάσει τις εισηγήσεις της επιδημιολογικής συμβουλευτικής επιτροπής, την επιδημιολογική εικόνα της χώρας και μέτρα για την επιτάχυνση του εμβολιαστικού προγράμματος».

Σημειώνει ότι, «οι εισηγήσεις της διυπουργικής επιτροπής θα τεθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου το οποίο θα συνεδριάσει στις 2 Ιουλίου στις 7μμ, για λήψη αποφάσεων».

Πρόθεση της Κυβέρνησης, όπως άλλωστε ξεκαθάρισε και χθες βράδυ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά το πέρας της σύσκεψης με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Ομάδας, δεν είναι να επαναφέρει αυστηρά περιοριστικά μέτρα που θα οδηγήσουν ξανά σε κλείσιμο της οικονομίας, αλλά μέσα από στοχευμένες ενέργειες, να διασφαλίσει ότι η κοινωνικοποίηση των πολιτών θα γίνεται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία τόσο για τους ίδιους  όσο και για τις επιχειρήσεις.REPORTER CY