RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΜΕ ΘΡΟΜΒΟΕΜΒΟΛΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ


 Γυναίκα 42 χρόνων από τη Λευκωσία, η οποία νοσηλευόταν, μετά από θρομβοεμβολικό επεισόδιο απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί πριν από δύο μήνες, αλλά δεν έχει συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, σημειώνοντας ότι, η ενημέρωση που είχε, είναι πως δεν είναι το τυπικό σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση Χαράλαμπος Χαριλάου, ανέφερε πως δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη κίτρινη κάρτα, η οποία αποστέλλεται στις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες για να αρχίσει διερεύνηση του περιστατικού. «Είναι κάτι διαφορετικό από ότι με έχουν ενημερώσει οι θεράποντες ιατροί, δεν είναι το τυπικό σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό και έχουν παρέλθει δύο μήνες από τον εμβολιασμό».

Όπως ανέφερε, «από τη στιγμή που δεν έχει κίτρινη κάρτα δεν τίθεται οποιοδήποτε θέμα αυτή τη στιγμή στην επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνισης των Φαρμακευτικών Υπηρεσιών για να εξετάσουν το όλο θέμα».

Κληθείς να απαντήσει εάν νοσηλεύονται άτομα με παρενέργειες από τον εμβολιασμό στα δημόσια νοσηλευτήρια ο κ. Χαριλάου, απάντησε αρνητικά.  REPORTER CY