RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

CHRIS ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ - "ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ"


«Μια βόλτα πήγαμε με τον Αλέξη, δεν τραμπουκίσαμε κανέναν, μη το κάνετε θέμα», λέει ο Chris Σταμούλης.


Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Chris Σταμούλης στην εκπομπή “Love it”, όπου μίλησε για όλους και για όλα.


«Ήταν η πρώτη ψηφοφορία που με έπιασε ταχυκαρδία. Αδικήθηκα! Υπήρχαν χειρότεροι παίκτες αγωνιστικά από μένα. Δεν τους έβγαλαν στον τάκο για να εξυπηρετήσουν τη στρατηγική τους. Μια βολτούλα πήγαμε μωρέ με τον Αλέξη, μη το κάνετε θέμα, σε ένα δάσος χαθήκαμε. Δεν μας πίστεψε κανείς από την ομάδα. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει οτιδήποτε και νευρίασαν όταν γυρίσαμε. Ειπώθηκε ότι ο Αλέξης τραμπούκισε έναν σεκιουριτά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ήταν δική μου ιδέα να μην αγωνιστούμε με τον Αλέξη. Ο Αλέξης είχε πει να παίξουμε και να δώσουμε το παιχνίδι. Αντί να τρέξουμε, να περπατήσουμε, ενώ στους στόχους να πετάμε όπου να ναι. Δεν ένιωθα μπλε ομάδα, ένιωθα ότι είμαστε ένα δίδυμο μέσα στη μπλε ομάδα. Όταν δεν είχε έπαθλο φαγητού, δεν είχα κανένα κίνητρο να παίξω», είπε αρχικά ο Chris Σταμούλης.



Ο Chris Σταμούλης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι τον Τζέιμς τον συμπαθούσα, είναι πολύ έξυπνος και διπλωματικός. Θα κάνει οτιδήποτε για να πετύχει το σκοπό του και ίσως πατήσει και επί πτωμάτων. Νομίζω έχει έρθει η αρχή του τέλους για τον Τζέιμς. Η Μαριαλένα έκανε φάουλ που είπε μπροστά στον Τζέιμς κάποια πράγματα για τον Σάκη. Ο Τζέιμς χρησιμοποίησε τη Μαριαλένα για να βγάλει τον Σάκη εκτός. Πιστεύω ότι ο Σάκης και η Μαριαλένα θα τα ξαναβρούν μέσα στο παιχνίδι. Ο Σάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο. Η Μαριαλένα το απέρριψε στα λόγια γιατί στις πράξεις δεν το απορρίπτει. Τους βλέπω ότι έχουν έρθει πολύ κοντά. Ο Σάκης δεν είχε αναφέρει ότι είχε κάτι με τη Χριστίνα και αυτό είναι κακό».



Ο Chris Σταμούλης είπε κλείνοντας: «Ο Μπάρτζης κάνει ριάλιτι. Πολλές φορές είχε πει ότι θα το πω όταν έρθουν οι κάμερες. Ο Καλίδης είναι πολύ διπλωματικός, προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια μέσα στο παιχνίδι. Η Ελευθερία έκανε τσαχπινιές στα αγόρια για να έχει την εύνοιά τους. Ο Αλέξης νευρίασε γιατί θεώρησε ότι του την πέφτει γι’ αυτό το λόγο. Υπήρξε και υπάρχει φλερτ μεταξύ Άννας Μαρίας και Νίκου. Κυρίως από την πλευρά της Άννας Μαρίας υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον για τον Νίκο».  zappit