RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ SURVIVOR! ΤΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΛΙΠΟΘΥΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΠΟΖΑ


Λιποθύμησε η Ελευθερία Ελευθερίου! Η Κάτια απολογείται για το ρύζι που έκρυψε από τους συμπαίκτες της! Σε κακή κατάσταση, τα αυτοάνοσα νοσήματα, ο φόβος και τα κλάματα! Η μεγάλη ανατροπή στην αποχωρηση του #SurvivorGR!


Η ένταση στους Διάσημους του Survivor δεν λέει να κοπάσει μετά την έντονη σύγκρουση της Ελευθερίας Ελευθερίου και της Κάτιας Ταραμπάνκο, που έκρυψε φαγητό κι έφαγε χωρίς να δίνει σημασία στην υπόλοιπη ομάδα.


Η ίδια, αφού ζύγισε τις καταστάσεις, με μεταμέλεια απολογήθηκε στους συμπαίκτες της λέγοντας: «Μαγείρεψα κρυφά κι εκείνο το μεσημέρι με αετίσιο βλέμμα με είδε ο Πάνος. Είδε στο κουπάκι ότι είναι ρύζι και το μοιράστηκα με τον Πάνο. Κράτησα αυτό το σακουλάκι για την περίπτωση που όντως δεν θα την πάλευα σωματικά για να μπουστάρω τον εαυτό μου. Το ξέρω ήταν εγωιστικό να το σκεφτώ έτσι αλλά ήταν βάση επιβίωσης.»


Μια έντονη αδιαθεσία ένιωσε η Ελευθερία Ελευθερίου  με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.


Όπως αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα του ριάλιτι, εξήγησε πως όταν μιλούσε στην καλύβα με τον Αλέξη Παππά, της ήθρε μια έντονη αδιαθεσία, σκοτείνιασαν τα πάντα γύρω της και έχασε τις αισθήσεις της.


Η τραγουδίστρια λιποθύμησε και λίγα δευτερόλεπτα μετά συνήλθε και είχε όλες τις αισθήσεις της.


Οι συμπαίκτες της από την ομάδα των Διάσημων, τα … έχασαν και έτρεξαν να την βοηθήσουν! Οι μέρες είναι πολλές, που η ομάδα των Διάσημων έχει μείνει χωρίς φαγητό, χάνοντας στα περισσότερα αγωνίσματα.


Το σημαντικό είναι ότι η Ελευθερία Ελευθερίου χαίρει άκρας υγείας και είναι και πάλι καλά!


Η Κάτια Ταραμπάνκο μπορεί να την είδαμε στα αγωνίσματα αλλά έλειπε από το τελευταίο συμβούλιο της εβδομάδας! Τι συνέβη;


Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης πως η Κάτια Ταραμπάνκο δεν ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια και χρειάστηκε να παραμείνει εκτός.


Την παίκτρια την παρακολουθούν οι γιατροί της παραγωγής και ο παρουσιαστής επεσήμανε στους παίκτες ότι μόνο οι γιατροί θα επιλέξουν πότε και αν ξανά γυρίσει στο παιχνίδι.


Αμέσως μετά η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου ένιωσε για ανεξήγητους λόγους μια έντονη αδιαθεσία και έφτασε ένα βήμα πριν λιποθυμήσει με τους παίκτες από την ομάδα των Μαχητών να προσπαθούν να της κάνουν αέρα για να την συνεφέρουν!      reporter