RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ, Ο ΜΑΘΗΤΗΣ ΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ


Ολοένα και καλυτερεύει το κλίμα στην Πάφο μεταξύ των αρχών και των απλών πολιτών αναφορικά με την επόμενη μέρα της έκτακτης κατάστασης την οποία βιώνουμε από το φθινόπωρο. Η ολοένα και μεγαλύτερη μείωση των κρουσμάτων που καταγράφονται καθημερινώς στην επαρχία, η σχετική βελτίωση της κατάστασης σε παγκύπριο επίπεδο και οι ελάχιστες παρανομίες που καταγράφονται πλέον από την Αστυνομία σε θέματα διακίνησης, δημιουργούν την προσμονή ότι σύντομα οι παφίτες, όπως και οι υπόλοιποι Κύπριοι, θα έχουν καλά νέα να ακούσουν για το ζήτημα της χαλάρωσης των μέτρων που ισχύουν σήμερα.

Αυτό παραδέχονται πλέον οι δημοτικές και αστυνομικές αρχές της επαρχίας, αφού η εντατικοποίηση των ήδη πυκνών περιπολιών και η αυστηροποίηση των ελέγχων στην Πάφο, αποδίδουν εδώ και αρκετές μέρες ορατά αποτελέσματα. Η αναγκαιότητα αυστηροποίησης των μέτρων, καταδείχθηκε από το γεγονός ότι τις μέρες εφαρμογής των νέων οδηγιών, οι αριθμοί των καταγγελιών παρουσίασαν, σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματούχους πτώση, ενώ πλέον οι μηδενικές ή ελάχιστες καταγγελίες επαγγελματικών υποστατικών είναι ο κανόνας.

Η εντατικοποίηση αυτή θα γίνει αισθητή και τις επόμενες μέρες, τόνισαν, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε χαλάρωση στο πρόγραμμα που ακολουθείται για τον περιορισμό της πανδημίας στην επαρχία Πάφου, μέχρι που το Κράτος να αποφασίσει επισήμως την όποια αλλαγή των περιοριστικών μέτρων εφαρμόζονται σήμερα.