RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020

ΠΑΙΖΟΥΝ STOIXIMAN ΓΙΑ ΤΟ BIG BROTHER - ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΨΥΧΑΡΑΚΗ


 Ο Big Brother, το κορυφαίο ριάλιτι σε Ελλάδα και Κύπρο μπαίνει στην τελική ευθεία και μετά από πολλά χρόνια μπήκε και στις διαθέσιμες επιλογές για στοίχημα από τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο.

Ο Μεγάλος Αδελφός προσφέρει μοναδικές επιλογές για μακροχρόνιο στοίχημα και όχι μόνο, καθώς μπορείτε να ποντάρετε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής φέτος και κάθε εβδομάδα μπορείτε να ποντάρετε στο ποιος θα αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother πριν από το LIVE της Παρασκευής στις 21:00.

Για αυτήν την εβδομάδα, οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Ραμόνα Μοροσάνου με απόδοση 1.35, ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος δίνει απόδοση 4.00 για να αποχωρήσει από το σπίτι του Big Brother, ενώ τη μεγαλύτερη απόδοση για αποχώρηση δίνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με απόδοση 7.50.

Όσον αφορά στον τελικό νικητή του παιχνιδιού, φαβορί είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με απόδοση 2.80, ο Θέμης Κανέλλος προσφέρεται με απόδοση 5.50, ο Δημήτρης Πυργίδης δίνει απόδοση 7.00, ο Χρήστος Μακρίδης δίνει 8.00, ο Ζακ Ιωαννίδης δίνει απόδοση 10.00 όσο και ο Χρήστος Βαρουξής, ενώ ο Δημήτρης Κεχαγιάς δίνει 12.00. Τα αουτσάιντερ είναι η Σοφία Δανέζη με απόδοση 18.00, η Ραμόνα Μοροσάνου με απόδοση 20.00 όσο και η Ραΐσα Κόντι.

Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο φύλο του τελικού νικητή. Εάν πιστεύετε ότι ο νικητής θα είναι άντρας η απόδοση είναι στο 1,80, ενώ το ενδεχόμενο να είναι νικήτρια γυναίκα δίνει απόδοση 1.95.

Όλες οι αγορές για το Big Brother εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στο Big Brother και σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και όχι μόνο!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα. 24sports