RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΑΚΑΡΙΟ - ΕΓΙΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 


Στο πλευρό των παιδιών που νοσηλεύονται με καρκίνο στάθηκε η Μαθητική Κίνηση (ΜΑ.ΚΙ) του Δημοκρατικού Συναγερμού το βράδυ της Δευτέρας μέσα από μια φιλανθρωπική δράση στο Μακάριο Νοσοκομείο, με αφορμή τον παγκόσμιο μήνα ενημέρωσης για τον παιδικό καρκίνο.

Σημαντική αφορμή για την απόφαση της ΜΑ.ΚΙ ήταν οι δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η κρίση του κορωνοϊού αφού οι επισκέψεις στα νοσοκομεία και κατ' επέκταση στο παιδοογκολογικό έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο και τα παιδία έχουν απομονωθεί από φίλους και συγγενείς. 

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να υποδυθούν αγαπημένους σούπερ ήρωες των παιδιών και να βρεθούν έξω από το Μακάρειο Νοσοκομείο, με τα παιδιά να μαζεύονται στα μπαλκόνια για να τους δουν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΜΑ.ΚΙ στον χώρο ετοιμάστηκαν πανό με συνθήματα και πολλά άλλα, ενώ στο τέλος της δράσης φωταγωγήθηκε η είσοδος του νοσοκομείου σε χρυσό χρώμα, στο πλαίσιο του χρυσού Σεπτέμβρη. 

Χθες βρεθήκαμε δίπλα στους μικρούς μας ήρωες! Φωταγωγήσαμε το Μακάρειο Νοσοκομείο και χαρίσαμε χαμόγελα με τους δικούς μας φανταστικούς "ήρωες"! PHILENEWS

Ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Ευρωβουλευτή Λουκάς Φουρλάς (Loucas Fourlas), καθώς και το fantasticeshop.com για τις υπέροχες στολές.