RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΠΕΡΗΣ - ΤΟ 2020 Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ - ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ


Τι για πολλούς το 2020 ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές.... για τον Μάριο Χαπέρη ίσως ήταν από τις πιο επιτυχημένες του. Και όχι άδικα αφού με τις επιτυχίες του ως παραγωγός απολάμβανε απλόχερα τους καρπούς και τα εκατομμύρια views.


Έχει στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχίες με πολλούς καλλιτέχνες. Από Γιώργο Τσαλικη, Σασα Μπαστα, Ελένη Χατζιδου, Κώστα Δοξα και πολλούς άλλους. Φέτος τον είδαμε όμως να τα δίνει όλα και να αφοσιώνεται σε ένα νέο μέλος της δισκογραφικής του εταιρείας. Ο λόγος για τον Κύπριο παραγωγό Μάριο Χαπερη και το νέο μέλος της GABI Music που ακούς το όνομα Αλέξης Πρεβενας ή αλλιως “Mr Stavroulas”. Τον πρωτογνωρίσαμε πριν 6 περίπου μήνες μέσα από ένα τραγούδι του Μαριου Χαπερη και του Κωνσταντίνου Παντζη, την αγαπημένη μας «Σταυρουλα». Ένα τραγούδι που αγαπήθηκε αμέσως, το βλέπαμε και το ακούγαμε καθημερινά εν καιρό καραντίνας στο «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά ενω έχει ήδη ξεπεράσει τα 3.000.000 προβολές. Ο Κύπριος παραγωγός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον την επιτυχια του νέου του καλλιτέχνη και 4 μήνες μετά κυκλοφόρησε «Τη Μοντέρνα απτην Αθήνα» σε συνεργασία  με Σασα Μπαστα. 

 


Το τι έγινε και το τι συνεχίζει να γίνεται με το συγκεκριμένο κομμάτι λίγο πολύ το γνωρίζουμε όλοι. 2.000.000 και πλέον προβολές σε μόλις 2 μήνες και 1000 και πλέον videos έχουν κατακλύσει το Τικ Τοκ. Και πάλι όμως δεν λέει να ηρεμήσει ο Χαπερης μιας και ανακοίνωσε μέσω των social media του ότι τον Οκτώβριο κυκλοφορεί με τον Αλέξη Πρεβενα ένα live που θα σαρώσει. Εμεις αναμένουμε να δούμε και να ακούσουμε τον πιο ανεβασμένο θα λέγαμε  πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη της φετινής χρονιάς.
Εδώ να πούμε Ότι ο Αλέξης Πρεβενας συνεχίζει τις εμφανίσεις του στα Φεγγάρια στον Βόλο όπου η επιτυχία τους δεν έχει προηγούμενο και οι παρατάσεις διαδέχονται η μια την άλλη  ενώ έχει δώσει τα χέρια με τον γνωστό επιχειρηματία Θανάση Γκουγκουση για το Άμμος στην Λεωφόρο Ποσειδωνος όπου και θα ηγείται του σχήματος τον φετινό χειμώνα.
Τελικά όλα δείχνουν Ότι η επένδυση που έκανε ο Μαριος Χαπερης στον συγκεκριμένο καλλιτέχνη ήδη φαίνεται να τον δικαιώνει.