RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ ΛΑΡΝΑΚΑ - ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ


 Σε συναγερμό τέθηκαν οι αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης όταν εντοπίστηκε η σορός ενός 33χρονου άντρα που αγνοείτο από τα τέλη Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  πρόκειται για την σορό 33χρονου αλλοδαπού άντρα ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής και αναζητείτο από τον περασμένο μήνα.  

Στη σκηνή βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά υπόθεση φόνου εκ' προμελέτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος απουσίαζε  από την οικία του στη Λάρνακα, από τις 22 Ιουνίου. Αναχώρησε το απόγευμα  (22 Ιουνίου) από την οικία του μαζί με άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 26 και 25 ετών. 

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να ανάφερε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού τον κτύπησαν, τον λήστεψαν, ενώ προσπάθησαν να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο η ώρα 15.40 της ίδιας ημέρας διαπιστώθηκε πως ήταν απενεργοποιημένο.

Στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθη ένα πρόσωπο το οποίο κατά την διαδικασία υπόδειξης σκηνών έδειξε στις αρχές που βρισκόταν το πτώμα του άτυχου 33χρονου. ΑΝΤ1 COM CY