RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΑΠΟΕΛ - ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΚΛΟΝΗΤΟΥ ΦΑΒΟΡΙ


Ευρωπαϊκό παιχνίδι διαφορετικό από όλα όσα προηγήθηκαν στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα για τον ΑΠΟΕΛ, το σημερινό απέναντι στην Τζιλάνι του Κοσόβου (20:00, Cablenet) για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι μονός αγώνας, τον οποίο όποια ομάδα κερδίσει θα συνεχίσει στην επόμενη φάση, αλλά και για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια οι γαλαζοκίτρινοι αρχίζουν την προσπάθειά τους από το Γιουρόπα Λιγκ.


Δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, όπως θα υπήρχε εάν ο ΑΠΟΕΛ αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου σε ενδεχόμενο αποκλεισμό θα συνέχιζε στο Γιουρόπα Λιγκ. Τι σημαίνει αυτό; Η ομάδα του Ουζουνίδη καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεχτική σε συνδυασμό με το καλό παιχνίδι και την αποφασιστικότητά της, ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Τζιλάνι. Μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο, όμως όπως σε κάθε παιχνίδι όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος απαιτείται σοβαρότητα.


Ο ΑΠΟΕΛ θα ριχτεί στην αποψινή «μάχη» έχοντας τον τίτλο του ακλόνητου φαβορί. Πολύπειρος στην Ευρώπη, με μεγαλύτερη ποιότητα, θα κληθεί να επιβεβαιώσει αυτό τον τίτλο στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου «Φαντίλ Βόκρι», που θα τον οδηγήσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Το ότι δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία, επαναληπτικός αγώνας δηλαδή, καθιστά απαραίτητη την καλή αγωνιστική παρουσία των γαλαζοκιτρίνων.


Επιβάλλεται να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, αποφεύγοντας λάθη που ίσως έχουν κόστος στην προσπάθεια επιτυχίας. Ο Ουζουνίδης φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του ότι ο εφησυχασμός δεν χωράει σ’ ένα τέτοιας σημασίας και επιπέδου παιχνίδι. Ο ίδιος και οι συνεργάτες του ανέλυσαν όσο καλύτερα γινόταν τον αντίπαλο και προετοίμασαν την ομάδα τους από κάθε άποψη.


Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε χθες βράδυ με προπόνηση στο στάδιο που θα φιλοξενήσει απόψε τον αγώνα, με τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν γεύση από τον αγωνιστικό χώρο. Το πλάνο του Ουζουνίδη είναι έτοιμο, απομένει να εφαρμοστεί στον μεγαλύτερο βαθμό από τους παίκτες του.           goal.philenews