RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ - ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ

 Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον απόηχο της χθεσινής
απόφασης του Υπουργείου Υγείας για τον μέγιστο αριθμό ατόμων για τελετές γάμων και βάφτισης.  Εκατοντάδες μελλόνυμφοι αναγκάζονται τώρα να ακυρώσουν γάμους αφού δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν την εκδήλωσή τους όπως προγραμμάτισαν. Η εν λόγω απόφαση για μέγιστο αριθμό ατόμων στα 350 άτομα έχει ισχύ μέχρι τις 15 του Σεπτέμβρη. 

Αγανακτισμένοι μελλόνυμφοι για όριο καλεσμένων - Πώς προέκυψε η αλλαγή  Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Φάνο Λεβέντη, Πρόεδρο Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής ο οποίος κάνει λόγο για εξωφρενική απόφαση. «Υπάρχει μια περίεργη ομάδα στο Υπουργείο Υγείας που χειρίζεται αυτά τα θέματα. Θεωρούμε ότι είναι εκτός πραγματικότητας η συμβουλή που έδωσαν. Δεν γίνεται με τόση ευκολία να λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις. Μιλούμε για ζωές ανθρώπων και εκατομμύρια που χάνονται», είπε ο κ.Λεβέντης. 
Μιλώντας στο SigmaLive ο κ.Λεβέντης είπε ότι σήμερα θα ζητήσει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο οποίος είναι «ο μόνος αρμόδιος να χειριστεί το θέμα» όπως επισήμανε.  «Σήμερα με βάση επιδημιολογική εικόνα της χώρας ότι αναλογούσε στην κυπριακή κοινωνία το έκανε για να έχουμε τα μηδενικά κρούσματα, με ό,τι κόστος και θυσία έκανε ο καθένας.  Πλέον η ευθύνη είναι στις πλάτες της Κυβέρνησης να χειριστεί με τον πλέον σοβαρό τρόπο τον κάθε επισκέπτη της χώρας μας και το κάθε κρούσμα που ενδεχομένως να έχουμε ώστε να μην διασπείρεται στην κοινότητα με τα μηδενικά κρούσματα, κανένα θετικό», είπε ο κ.Λεβέντης, ενώ συμπλήρωσε ότι «με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί ολόκληρη η χώρα και η οικονομική δραστηριότητα της χώρας».sigmalive