RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΙΟΥ - ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑ

Την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε σύμφωνα
με πληροφορίες ο εκδότης Στέφανος Χίος, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ μετά την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Ο εκδότης φέρεται να έδωσε κάποια πρώτα στοιχεία για απειλές που δεχόταν, λόγω ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εφημερίδα «Μακελειό» που εκδίδει. Ο ίδιος φέρεται να αποδίδει τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του σε άτομα που ήθελαν να τον κάνουν να σταματήσει τα δημοσιεύματα που τους ενοχλούσαν, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Η κατάθεση δεν διήρκησε πολλή ώρα, λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται και οι αστυνομικοί θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί με τον εκδότη στο επόμενο διάστημα.

Το χρονικό

Κατά τις πρώτες πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στην αστυνομία, ο εκδότης την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, λίγο μετά τις 03:00, δέχθηκε μία σφαίρα στον λαιμό και άλλη μία στα πλευρά, ενώ άλλες βολίδες έχουν καρφωθεί στο αυτοκίνητό του. Οι δράστες διέφυγαν αφού τον πυροβόλησαν.

Ο χώρος της επίθεσης αποκλείστηκε από άνδρες της ασφάλειας σε μια προσπάθεια εντοπισμού στοιχείων για τους δράστες της επίθεσης, ενώ ο ίδιος αναμένεται να δώσει την πρώτη κατάθεση όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.                  topontiki









ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)