RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ANDREAS FARMAKALIDES & ALEXIS - ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΩΤΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

Τι κοινό μπορεί να έχει ένας Ελληνοκύπριος
μουσικοσυνθέτης και ένα αστέρι του American Idol ; Μα φυσικά τη μουσική.

Η Alexis NoBox αρχισε την καριερα της όταν ελαβε μέρος στην πρώτη σεζον του American Idol όπου δέχθηκε υποστήριξη από τους κριτες και έγινε Wild Card. Αμέσως μετά οργάνωσε το πρωτο της τουρ με το American Idol USA tour και υπογραψε συμβόλαιο με την ΕMI Records. 

Αυτό οδήγησε σε συνεργασιες με μεγάλα αστέρια της παγκοσμιας μουσικής σκηνης οπως, Kelly Clarkson , Tamyra Gray , Nikki McKibbin, Baha Men, The Voice κλπ.


 

Ο Κύπριος Ανδρέας Φαρμακαλιδης αποφοιτησε από Berklee College of Music (BMus) και το Brandeis University (MA) .Αμέσως μετά αρχισε να συνεργαζεται με αστέρια της παγκοσμιας μουσικής σκηνης. Συνεργαστηκε με WAR, Ryan Cabrera, Marty Friedman , Steven Adler (Guns n Roses) Greek Xfactor, Greek idol , American idol artists και πολλοί άλλοι.

 

Αυτες οι συνεργασιες του εδώσαν την ευκαιρία να γυρίσει την Αμερική και την Ευρώπη παιζοντας μουσική. 

Ελαβε μέρος στα πιο μεγάλα μουσικά φεστιβάλ του κοσμου όπως North Sea Jazz festival, 2005 European Bass Day, Florida Music Festival, SXSW, NXNE, Summerfest κλπ. Ο Ανδρέας είναι και γνωστός συνθετης αφού μία από τις μουσικές του ακούγονται σε ταινίες του Χόλιγουντ όπως Avengers 2012, world without you and Poltergeist.

Το 2017 η Alexis και ο Ανδρέας ανοίξαν το δικό τους Music Studio. Μοναδικο στούντιο επειδή είναι recording studio, μουσικό σχολειο και χώρος για Λαιβ μουσικη.

Ονομαζεται California MusicBox. Εκεί η Alexis και ο Ανδρέας γραφουν τραγούδια, διδάσκουν και δωριζουν το ταλέντο τους .

Το καινούριο τους τραγούδι λεγεται Masκ (Μάσκα) Το εγραψαν επειδή θέλουν να θυμισουν στον κόσμο ότι πρέπει να μείνουν και να κρατησουν θετική σταση σε όλη τη διάρκεια του κορονοιου.

https://open.spotify.com/album

Όλα τα εσοδα από το τραγούδι θα πανε στο
COVID 19 the first responders charity